Eu am lucrat până în 31 martie 2020....iar de atunci nu am mai lucrat până în septembrie 2021...si doar 4 luni...Pana in ianuarie 2022...deci toata
Lumea mi-a spus că nu pot beneficia de nimic...iar soțului i s-a suspendat contractul din februarie.
Buna ziua!
In legatura cu ccc.
Eu am lucrat până în luna ianuarie, deoarece am avut contract pe perioada determinată! Am nascut in februarie, iar sotul a intrat el in ccc! Actele le-am depus în februarie!
Noi am crezut ca vom lua bani si din urmă, dar în luna mai ne-a intrat doar p e o luna, iar de la ajpis ne-a spus că din urmă nu luam nimic!
De ce?
Buna ziua, am fost angajată pe o perioadă determinată și contractul se termina in aprilie, eu sunt insarcinata, dacă intru in somaj atunci cand voi primi CIC, intra in calcul si lunile de somaj? Mentionez ca am avut un salariu net 2800, iar dacă se socoteste și șomajul automat ar scădea indemnizația de creștere copil. Deci, șomajul are treaba la calcularea CIC?
Buna, sunt învățătoare angajata pe perioada determinata, am primit continuitate și pe anul următor, dar eu in octombrie trebuie sa nasc. Deci ar trebui sa intru in concediu de creștere a copilului. As putea să mă întorc la școala în semestrul 2? Primesc supliment de inserție? Până când daca sunt pe perioada determinata?