avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Revenire CIC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Revenire CIC

Buna ziua, daca dupa concediul postnatal m-am intors la serviciu si nu am optat pentru CIC, as putea sa ma intorc acum in CIC? Copilul are deja 1 an.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:12, 11 Ianuarie 2019
Da, puteti intra acum in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai pot solicita concediu de crestere a copilului? mmusatinul mmusatinul In luna mai 2012, dupa terminarea concediului de maternitate si lauzie, m-am intors imediat la serviciu si am solicitat stimulentul de insertie. Acum as dori ... (vezi toată discuția)
Detasare salariata monik monik buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine dc se poate. am o salariata care s-a intors la serviciu mai devreme de implinirea celor 2 ani de concediu pt ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie daca reiau activitatea din ccc Fulg Fulg Am nascut in 10septembrie 2012. Am optat pentru Concediu ingrijire copil pentru 2 ani. In data de 9 august 2014 ma intorc la serviciu. Sotul nu-si ia concediul ... (vezi toată discuția)