avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Activitate mariamurar

Activitate mariamurar

Va multumesc pentru raspuns , am inteles ce am de facut :)
La ultima sedinta avuta cu proprietarii blocului s-a pus urmatoarea intrebare : Daca un proprietar este plecat din tara ( sau este plecat pur si simplu ) , se poate sa isi plateasca cheltuielile din fondul de rulment ? Adica se taie chitanta pt suma restanta si se specifica ca este din fondul de rulment , acest fond redevenind restant .
Va rugam sa ne spuneti daca este ok sau nu .

Va multumim !
Răspuns la discuția reguli pentru interfon
Multumesc mult . Camere s-au montat de curand ,dar unii locatari insista sa afisez la intrare cateva reguli. O sa ma gandesc la cateva randuri si le voi scrie .

O zi frumoasa :)
Va rog mult daca stiti unde as putea gasi niste reguli ,pentru a nu deschide interfonul oricui. As vrea sa afisez la intrarea in bloc aceste reguli ,dar nu gasesc nicaieri . Foarte multi deschid fara a intreba cine este !

Va multumesc !
Răspuns la discuția Registru fond de rulment
Va multumesc mult pentru raspunsuri :)
Răspuns la discuția Registru fond de rulment
62 de apartamente
Răspuns la discuția Angajare femeie de servici
Va multumesc pentru raspuns :)
Răspuns la discuția Registru fond de rulment
Deci sa inteleg ,ca incep cu prima pagina cu apartamentul 1 ,si continui pana la ultimul apartament . Nu as vrea sa gresesc .

Va multumesc mult :)
Răspuns la discuția chitanta de mana
Va multumesc pentru raspuns :)
Buna seara ,

Revin cu o intrebare : In Registrul pentru evidenta Fondului de Rulment , se complecteaza in functie de cum se incaseaza acest fond sau dupa nr de apartament ? Ex : prima pagina e trecut nr 1 de apartament ? Sau : prima pagina ap 26 , deoarece acest apartament a platit primul fondul de rulment ?

Va multumesc mult !