avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Activitate Angelaangela2015

Activitate Angelaangela2015

Proprire
Buna seara.
Am făcut un curs de antreprenoriat la facultate in urma căruia am primit 240lei subvenție. E normal sa se facă proprire pe bani respectivi? Multumesc pentru răspuns.
Discuție Buna ziua.
Buna ziua. Imi spuneti va rog se poate anexa certificatul de handicap la un contract de munca deja semnat (fără certificat) ?
Cand m-au angajat au spus ca nu ma poate angaja cu certificatul de handicap, acum mi-au spus ca trebuie sa imi dau demisia și sa ma reangajeze unde atașează și certificatul de handicap.
Multumesc pentru răspuns.
Sărbători binecuvântate
Ok.multumesc frumos pt răspuns.
Se poate plati și la oficiile poștale amenda?
sau unde se poate plăti fără sa mai trimit dovada ca am plătit?
Multumesc
Buna ziua.
Tatăl meu a primit un proces verbal de constatare a contravenției in care scrie asa :
Prezentul proces verbal de constatare a contravenției(pvcc) a fost întocmit la data de 17.07.2018. (El a primit plicul in data de 17.08.2018 in cutia poștala)
Doamna respectiva agent constatator a scris ca a constatat in data de 17.07.2018 ca vehiculul categoria A a circulat in data de 24.03.2018 fără rovinieta.
El a fost cu masina categoria B nu categoria A.
Ce se poate face in situația asta?
Se poate depune contestație?
Va rog sa ma ajutați cu un răspuns la întrebare aici sau pe mail angela_18tm@yahoo..com
Multumesc frumos. O zi frumoasa
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Eu zic ca este vorba de un litigiu civil, nu se poate depune plangere penala in cazul achizitionarii unor haine la care nu se potrivesc masurile sau care au pete.



Buna seara, nu am primit toate hainele ce am și plătit, am primit doar cateva din ce am vrut și restul mi-a trimis ce haine a vrut ea. Iar hainele arată in ultimul hal, rupte,murdare,pătate etc. De asta nu știu încotro sa merg sa depun plângere.
Nu as vrea sa rămână asa sa scape cu basma curată și sa mai minta și alte persoane, azi mi-a trimis mesaj o alta doamna ca nu a primit nici ea ce a plătit. Ia trimis și ei niște haine de șters praful chear mai rău..
Va rog o părere ce as putea sa fac?
Stau foarte departe de ea și in momentul de fata nu as putea merge acolo in caz ca trebuie sa ma prezint la poliția din satul ei. Va rog sa ma ajutați. Multumesc.
Multumesc pentru răspuns.
Pot sa depun plângere la poliție, se rezolva ceva sau cum trebe sa procedez?
Ea oricum vinde produse ilegal..din câte știu. Sunt peste 30 de persoane păgubite și tot ea ameninta.. se ocupa de asa ceva de ceva vreme are mai multe conturi de Facebook.
Buna. Imi spuneti va rog ce as putea face daca am depus bani in cont la o femeie pt niște haine și ea nu mi-a trimis toate hainele ce le-am plătit, mi-a trimis unele ce am vrut altele ce a vrut ea plus ca unele haine sunt rupte,pătate,și f mari(xxl)
Este vb de 150lei..am încercat sa vb cu ea sa ajungem la o înțelegere dar nu vrea,o tine tare și buna ca astea sunt hainele ce le-am vrut. Și acuma a început sa ma și amenințe ca merge și depune plângere penală.. ca am amenințat-o și sandajat-o..desi eu iam spus doar ca daca nu ajungem la o înțelegere merg pe cale legală.. am înțeles ca sunt mai multe doamne care au patit la fel dar niciuna nu au făcut nimic..și se ocupa de mult timp de asa ceva..
pot face ceva in privința asta? Am contul ei,numele și satul/orașul de unde sta și bineînțeles convorbirea cu ea.
Multumesc frumos
Pur și simplu sa supărat și a făcut print la profilul meu in care se vede și poza cu copilul. Si nu vrea sa o șteargă. :( se vad cele doua poze cel de la profil și cel de pe coperta și copilul apare in ambele poze. nu iam dat voie sa pună poza cu noi și tot a făcut-o.

Multumesc frumos pt raspuns.


[ mesaje conexate ]
Buna.am și eu o întrebare,mi sa făcut o postare pe Facebook cu profilul meu de pe FB in care apare și poza de la profilul meu și coperta unde apar eu și copilul meu (Find minor)și nu suntem de acord nici eu nici soțul. Și doamna nici nu ștearge postarea. Ce as putea face legal? Plângere la poliție? Sa o dau in judecată?