Buna.Fetita mea cand a implinit 2 ani am depus actele pentru incadrare in grad de handicap ,valabile 12.Nu am mai prelungit dosarul.Alocatia ramane aceeasi pana la implinirea de 18 ani sau revine la alocatia de stat ?
Buna.Trebuie sa prelungesc concediu de crestere a copilului de la 2 la 3 ani.Fetita face 2 ani in 2 iulie ,cand se depunde dosarul?Ce acte sunt necesare ?Daca firma unde am lucrat se inchide peste o luna era CMI si se face SRL ce se intampla .Multumesc
Buna.Am inteles ca se dau vauchere de vacanta mamiciilor in concediu de crestere a copilului.Sunt valabile si pt mamiciile care lucreaza la privat ,le este suspendat contractul de munca si nu sunt din Bucuresti?De la cine se cer?Multumesc!
Problema e ca am fost internata la 2 unitati una privata ,una de stat iar ei spun ca nu se poate elibera concediu medical iar medicul.de familie spune la fel ca doar de la 1 iulie .Nu mai inteleg nimic
Buna ziua!
Am fost insarcinata in 35 de saptamani ,nu am apucat sa intru in concediu prenatal. In data de 27 iunie m-am internat la o clinica particulara pentru ca aveam probleme cu sarcina.Am stat pana joi seara cand prin ambulanta am ajuns la spitalul judetean unde am mai stat pana duminica seara cand s-a facut cezariana!Intrebarea mea este daca am nevoie de concediu medical pe acele zile pana la nastere sau nu .Sau sa imi spuneti cum se procedeaza pentru anu ma afecta la intocmirea actelor de indemnizatie.Multumesc