avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Vouchere de vacanta
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Vouchere de vacanta

Buna.Am inteles ca se dau vauchere de vacanta mamiciilor in concediu de crestere a copilului.Sunt valabile si pt mamiciile care lucreaza la privat ,le este suspendat contractul de munca si nu sunt din Bucuresti?De la cine se cer?Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Iunie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:15, 30 Iunie 2018
In sectorul privat, trebuie sa verificati la angajatorul dvs daca exista astfel de dispozitii.
Am intrebat anagajatorul el nu stie.oare cum sa procedez?

Cornel Vasile a scris:

In sectorul privat, trebuie sa verificati la angajatorul dvs daca exista astfel de dispozitii.

Ultima modificare: Vineri, 29 Iunie 2018
AlinaArdelean, utilizator
In sectorul privat, angajatorii sunt cei care stabilesc modul si criteriile de acordare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie administratie financiara mamica avocat pe perioada concediului de maternitate lori2007 lori2007 Buna ziua! As dori sa stiu ce fel de declaratie trebuie completata si depusa la administratia financiara de o mamica avocat pe perioada concediului de ... (vezi toată discuția)
Codul muncii luciroxi luciroxi buna.am nevoie de o informatie in legatura cu o problema:am fost angajata pe per det timp de 2 ani de zile,am nascut inainte de expirarea contractului,deci ... (vezi toată discuția)
Sectorul privat alina-anca alina-anca sotul meu este in cresterea copilului de 4 luni si vrea sa se intoarca la serviciu ,as vrea sa stiu daca va primi acelasi salariu care il avea in momentul ... (vezi toată discuția)