avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Activitate AmySor

Activitate AmySor

Bună dimineața. Recent am găsit un anunț cu un teren de 920 metri care are o deschidere de 11.2 metri. Întrebarea mea este dacă se poate vinde cu deschiderea aceasta? Va mulțumesc anticipat.
Am inteles.Vă mulțumesc foarte mult pentru răspunsuri.
Va multumesc pt raspuns.Am mai citit câte ceva și am inteles ca în mod legal ar trebui sa plătească 25 la suta din salariu iar dacă are un copil în întreținere 20 la suta. Tocmai de aceea as vrea sa știu dacă este sau nu adevărat.
Bună seara. As dori sa știu dacă fostul soț are un salariu de 2100 cu un copil în întreținere la cât ar trebui sa mărească pensia dacă acum primesc 300 lei? Dacă se poate as mai dori sa știu: ținând cont de copil care recent a împlinit 9 ani, inafara de pensia care se stabilește as putea adauga si o mărire a cheltuielilor pentru educare si învățătură?
Răspuns la discuția Rectificativa D112
Mulțumesc pt raspunsuri. Totul s-a rezolvat.
Bună ziua. De curând am aflat ca apar neasigurata. Cei de la SIUI mi-au spus ca apar în lunile 8,9 și 10 cu contribuții 0 și ca ar trebui o rectificativa trimisa catre dansi. As dori sa știu cum îmi afectează cartea de munca și dacă lucrurile vor reveni la normal. Va mulțumesc anticipat.
Răspuns la discuția Probleme card sanatate
Vă mulțumesc.

-Eliminare citat. Vă rog apăsați pe Răspunde, nu pe Citează, când postați un răspuns. Mulțumesc-
Bună seara. As dori dacă se poate o modalitate de a afla dacă alocația copilului a fost schimbată de la județul Ilfov la sectorul 3 București. Menționez ca la telefon nu am putut afla prea multe,cererea fiind depusă online din luna noiembrie. Va mulțumesc anticipat.
Bună seara. Recent după ultima vizita la medicul de familie mi s-a spus pt a doua oară în aproximativ 3 ani ca apar iar neasigurata. Am sunat la firma care sunt angajata și mi s-a spus ca de la ei nu e nici o problema cel mai probabil ar fi sistemul care merge ft greu. As dori dacă se poate demersurile pt a rezolva aceasta problema,dacă e posibil online. Va mulțumesc anticipat.
Buna ziua. As dori sa aflu daca exista vreo modalitate de a afla, daca s-a facut transferul electronic ,de la judetul Ilfov catre Bucuresti pentru alocatia de stat,mentionand ca la telefon nu am putut afla prea multe.Va multumesc.