:) Din exterior pare cum spuneti, dar ceea ce au facut ei este o ofensa la adresa noastra. Iar ofensa consta, daca vrei sa ajungi la lucrurile personale lasate in dulapul din vestiar chiar si in pauze prevazute legal trebuie sa iti ceri accesul la ele. Daca un grup sanitar si o chiuveta in hala de productie reprezinta celelate facilitati atunci, asta este societatea in care traim.
Cum spuneati nu stiu exact cum este prevazut in ROI, poate nici nu este mentionat ci lasat la intrerpretarea subiectiva a conducerii. In cazul acesta ce se poate face?
Buna sear,
Multumesc de raspuns. Defapt mi-ati confirmat ceea cea m-am gandit. Totul se rezuma cum este prevazut in ROI. Normal accesul la vestiar ar trebui sa fie usor, in realitate nu este chiar asa....
Buna ziua,
Doresc sa stiu daca este legal sa iti ingradeasca accesul la vestiar la locul de munca in timpul celor 8 ore de munca cat esti la serviciu?
Mai exact este vorba, ca accesul la vestiar este restrictionat chiar si in timpul pauzelor prevazute in regulamentul intern. Daca doresti sa mergi la vestiar cheia de la intrare in vestiar se afla la poarta si trebuie sa o soliciti de acolo lucru care mi se incalca din drepturi implicit timp pierdut etc. In legislatie am gasit ca accesul la vestiar trebuie sa fie usor. La barbati este mai simplu, dar la femei in timpul perioadei menstruale la fel trebuie sa ceara cheia de la poarta, pentru a ajunge la cele necesare (tampoate igienice), acest lucru este o atingere la demnitatea si intimitatea persoanei. Mai sunt si cazuri in care omul are un tratament si nu o sa umble cu medicamentele in buzunarele de la salopeta, sau unii dupa ce mananca doresc sa se spele pe dinti sau au aprate dentare care necesita a fi curatate, exemplele pot continua.
Multumesc anticipat.
Am primit doua mesaje și nici unul nu mi-a răspuns la întrebare.
Eu am mai avut un caz asemănător și după expirarea perioadei omul a rămas fără obiectele personale. În acel caz omul nu a spus nimic.
Am auzit că nu am procedat corect. Dacă omul se întorcea în instanță împotriva noastră ne câștiga. De aceea am întrebat.
Eventual dacă mă puteți sprijini unde găsesc reglementat.
Mulțumesc.
Un proprietar și-a depozitat mobila în uscătoria imobilului și cu toate că i s-a cerut să elibereze spațiu comun nu l-a eliberat.
A fost notificat și i s-a dat termen.
În caz că nu eliberează spațiul comun la termenului din notificare asociația de proprietari poate să elibereze uscătoria urmând ca cheltuielile de eliberare a uscătoriei să fie imputate proprietarului sau trebuie să apeleze la justiție pentru a putea elibera uscătoria?
Bineînțeles lucrurile personale ale proprietarului din uscătorie vor fi scoase în stradă (mai bine zis vor fi aruncate la gunoi).
Mulțumesc.
laurentiuspiridon
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Bună ziua,
Am avut un contract de prestări servicii cu o asociație de proprietari.
Contractul m-a fost reziliat abuziv.
Care este termenul maxim în care eu pot să depun contestație la tribunal pentru abuz? 45 de zile calendaristice sau 30?
Și de la ce dată începe scurgerea timpului pentru care eu pot să fac contestația ? data primirii notificării de reziliere sau data după ce am am predat toate actele către asociația de proprietari?
Ex. eu am primit prin poștă cu confirmare de primire notificarea 7 august (data primirii) dar pe data de 1 septembrie voi preda toate actele către asociație.
Care din date se iau în considerare scurgerea timpului pentru depunerea contestației?
Mulțumesc.
Mi-am deschis cont pe avocatnet.ro de câteva zile. Daca am încălcat vreo regula, va rog sa ma informați. Dar ma confrunt cu o problema care din punctul meu de vedere intra sub incidenta înșelăciunii.
Si pentru a verifica dacă teoria mea sta in picioare vreau sa ma consult pas cu pas pentru fiecare punct din contract pe care l-am găsit neregula.
Daca greșesc cerând anumite informații îmi cer scuze.