avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Activitate malex1960

Activitate malex1960

Multumesc si eu consider ca am acest drept! Problema este ca nu stiu unde sa ma adresez! Am sunat la politie, am spus ce pb am si am fost tranfserat in 3 randuri la departamente diferite, pana cand nu a mai raspuns nimeni la telefon
Va rog sa-mi spuneti daca exista o cale oficiala prin care un angajator poate afla daca un angajat are permisul de conducere suspendat. Suspectez ca foloseste acest motiv pentru a nu veni la servici. La cererea mea de a-mi arta procesul verbal, mi-a spus ca de nervi l-a distrus
Daca mi-a expirat mandatul de presedinte si la adunarea generala nu se alege un alt presedinte pentru ca nu sunt doritorii, ma pot folosi de aceasta situatie pentru a renunta la presidentie??Mmai am vre-o obligatie in ceea ce priveste presedintia asociatiei??
Daca mi-a expirat mandatul de presedinte si la adunarea generala nu se alege un alt presedinte pentru ca nu sunt doritorii, ma pot folosii de aceasta situatie pentru a renunta la presidentie?? mai am vre-o obligatie in ceea ce priveste presedintia asociatiei??
Va rog sa-mi spuneti cum un presedinte de asociatie de proprietari poate sa ,,scape" de acesta functie cel mai simplu si repede ? De tinut cont ca nu exista un alt doritor al acestei functii!
Răspuns la discuția Administrator SRL demisionar
Din cunostintele mele pe durata mandatului meu nu s-au facut AGA si daca s-au facut eu nu am fost invitat. Cred ca au fost facute totusi, dar la modul formal. Informarile mele au fost inregistrate in registrul firmei si au fost adresate catre AGA. Au fost si mai multe informari verbale cu diverse ocazii.
Răspuns la discuția Administrator SRL demisionar
Multumesc doamna avocat, ca si cu alta ocazie, m-ati mai linistit un pic.
Buna ziua tuturor, am mare nevoie de cateva sfaturi in ceea ce priveste situatia in care ma aflu. In 2013 am acceptat sa preiau administrarea firmei in care lucram de peste 15ani. Seful meu, administratorul de la acea vreme m-a convins ca lucrurile stau foarte bine in ceea ce priveste activitatea firmei. In acel moment iulie 2013 firma nu inregistra datorii la stat si nici la furnizori. In urmatoarele 2 luni au ajuns la scadenta o serie de facturi ale furnizorilor, care nu au avut acoperire la acea data. In decursul unui an de zile m-am straduit sa ies din aceasta situatie incercand in mai multe feluri sa scad cheltuielile firmei. Am informat periodic actionariatul care este situatia firmei, dar nu am avut nici un ecou la cele semnalate. Intr-un final conturile au fost blocate si de aici dezastrul. Firma practic nu a mai functionat, actionarii nu au intreprins nimic. Vazand ca nu sunt bagate in seama sesizarile mele mi-am dat demisia din functia de director general si am cerut (demisie) retragerea mandatului de administrator. La un an si jumatate dupa ce am demisionat (am depus demisia din functia de administrator si la Reg. Comertului) firma inca mai functioneaza cu vre-o 3 angajati dar fara a avea numit un nou administrator. Va rog sa-mi spuneti in cazul in care ANAF-ul vrea sa recupereze datoriile in ce masura se poate indrepta impotriva mea ca fost administrator??
Astazi 26.07.2017 am fost la sediul DGASPC sectror 2 cu somatia pe care am primit-o in 21.07.2017, cu data de 13.07.2017 ca fiind emisa. Nu v-am spus ca numele sotiei mele era gresit trecut pe somatie( pot sa consider ca nu-i era adresata??). La intrebarea: "de ce ati mai trimis aceasta somatie dupa ce legea, ordinul,.... au fost amendate in 30.06.2017", mi s-a raspuns ca asa este procedura si ca in continuare noi (familia) suntem datori sa platim contributia aferenta celor 2 luni(mai si iunie) cand legea era in vigoare. Mi se pare aberant sa ma supun retroactiv unei legi care ulterior s-a dovedit gresit gandita.
Ce ma sfatuiti sa fac? Sa platesc??.
Iti multumesc DAPIX, sper sa tina cont si doamna de la DGASPC Sector 2 de aceste schimbari de care se pare ca habar nu are. Ieri am primit o somatie prin care ni se cerea ca in decurs de max 15 zile sa le dam actele care sa ateste veniturile de care dispunem!!
Multumesc inca o data. Numai bine.