Va rog sa-mi spuneti cum un presedinte de asociatie de proprietari poate sa ,,scape" de acesta functie cel mai simplu si repede ? De tinut cont ca nu exista un alt doritor al acestei functii!
Este procedura prevazuta de disp L nr 196/2018
Informati oficial angajatorul =asociatia de proprietari de interesul dv de a renunta la exercitare functiei de presedinte de asociatie
Aveti varianta sa numiti un vicepresedinte din membrii comitetului executiv
In astfel de situatii,trebuie convocata adunare generala care sa aleaga prin votul participantilor alt reprezentant legal
latka
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Cel mai simplu e sa scrieti o cerere de a iesi din asociatia de proprietari. Fara calitatea de membru, automat nu mai sunteti, legal, presedinte. Dupa aceea va reinscrieti.
malex1960 a scris:
Va rog sa-mi spuneti cum un presedinte de asociatie de proprietari poate sa ,,scape" de acesta functie cel mai simplu si repede ? De tinut cont ca nu exista un alt doritor al acestei functii!
Daca mi-a expirat mandatul de presedinte si la adunarea generala nu se alege un alt presedinte pentru ca nu sunt doritorii, ma pot folosii de aceasta situatie pentru a renunta la presidentie?? mai am vre-o obligatie in ceea ce priveste presedintia asociatiei??
Daca mi-a expirat mandatul de presedinte si la adunarea generala nu se alege un alt presedinte pentru ca nu sunt doritorii, ma pot folosi de aceasta situatie pentru a renunta la presidentie??Mmai am vre-o obligatie in ceea ce priveste presedintia asociatiei??