Mulțumesc pentru răspuns!
Pentru dl.Grecu : sunt administrator la trei asociații de proprietari (intr-un oraș mic) și o altă asociație dorește să-i preiau și pe ei. Problema este că ei au asociație de locatari și au cod fiscal. De aceea am întrebat. Eu stiam că din 2019 toate asociațiile trebuiau să-și schimbe statutul juridic ceea ce le-am și recomandat.
O zi bună!
Bună seara!
Îmi puteți spune cum pot afla numele de fată al mamei bunicii mele pentru o succesiune ? Am apelat la arhivele de la județ și din oraș și ne-au comunicat că nu există.
Mulțumesc!
Bună seara !
Vă rog să mă ajutați cu un răspuns la următoarea situație: vecinul meu a decedat în noiembrie 2022.
Plata facturilor(gaze,lumina,apa) se face conform cu contoarele la fiecare.La gunoi plata se face pe numărul de persoane. Am fost la societatea de salubrizare cu certificatul de deces, dar cei de acolo nu vor să-l scoată de la plată pe motiv că există o hotărâre de consiliu local prin care toate proprietățile să plătească. Dacă omul a murit de ce trebuie să plătim pentru că nimeni nu produce gunoi în apartamentul său pentru că nu m-ai este și nu stă nimeni.
Mulțumesc!
Bună ziua !
Vă rog să-mi spuneți pentru doi soți fără copii care vor să dea apartamentul unei cunoștințe ce act trebuie făcut fără a avea probleme până la moartea amândurora.
Mulțumesc!
Bună ziua !
Vă rog să ne lămuriți cum se procedează în cazul unei înștiințare de poprire pe salariul doamnei care face curățenie pe scara blocului și care are o datorie la o bancă. Poprirea a venit de la o firmă de executare. In înștiințare scrie că trebuie oprit 1/3 din salariu. Intrebarea este dacă suntem noi,asociația obligați să-i facem poprire pe salariu în condițiile in care doamna este pensionară și puteau să-i facă poprire pe pensie. In contractul de muncă încheiat cu doamna nu este prevăzută această obligație a asociației.
Mulțumim!
Procură notariat pentru ridicare talon auto ?
Bună seară! Vă scriu în numele unei persoane vecină de apartament care are soțul foarte grav bolnav..A întârziat cu o zi la revizia mașinii personale și i-au ridicat talonul mașinii cei de la poliție. Ce trebuie să facă acum soția având în vedere că soțul care deține talonul nu se poate deplasa sub nici o formă.
Mulțumim! Seară frumoasă!