avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua! Vă rog să-mi spuneți dacă asociația ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua! Vă rog să-mi spuneți dacă asociația de locatari,care ...

Bună ziua!
Vă rog să-mi spuneți dacă asociația de locatari,care are cod fiscal este valabilă ?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 12:32, 10 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru ca asociatia de proprietari sa functioneze legal este necesar sa detina hotarare judecatoresaca definitiva de acordare personanlitate juridica
acest răspuns util
Ce intrebare? Sunt atatea feluri in care poti solicita date despre o asociatie de proprietari...
Poate dezvoltati putin ideea.
La Primaria locala , fiinteaza Serviciul Asociatii de locatari/proprietari. Vedeti ca au si adresa de E-mail. Puneti si acolo o intrebare despre asociatia despre care vorbiti.
Succes!
Mulțumesc pentru răspuns!
Pentru dl.Grecu : sunt administrator la trei asociații de proprietari (intr-un oraș mic) și o altă asociație dorește să-i preiau și pe ei. Problema este că ei au asociație de locatari și au cod fiscal. De aceea am întrebat. Eu stiam că din 2019 toate asociațiile trebuiau să-și schimbe statutul juridic ceea ce le-am și recomandat.
O zi bună!
acest răspuns util

Daca ati luat in primire , solicitati-le documentul (CIF-ul) si mai puteti functiona asa, o vreme, daca nu il au trebuie sa mergeti la ANAF sa solicitati o copie si dati-ii drumul la treaba. Dupa ce baietii parcurg toate etapele de transformare in as. prop., probabil ca o sa primiti un nou CIF - nu stiu, de aceea o vizita la sediul ANAF ar fi binevenita.
Succes!
Buna ziua!
Multumesc pentru raspuns.Inca nu am preluat respectiva asociatie Poate dupa ce isi fac asociatie de proprietari.
Weekend placut va doresc!

Alte discuții în legătură

Unde se depun actele pentru infiintare asociatie de prop nicoleta_85 nicoleta_85 Buna ziua, As dori sa stiu unde se depun actele pentru a se face schimbarea de la Asociatie de locatari la asociatie de prop. Administratorul spune ca ... (vezi toată discuția)
Recuperare rau platnic - asociatie locatari claudiuvlad claudiuvlad Vin cu o problema des intalnita, insa nu am gasit exact situatia mea. Nu avem asociatie de proprietari infiintata, insa asociatia de locatari functioneaza ... (vezi toată discuția)
Responsabilitate munca la negru timpuriu timpuriu adiministratorul unei asociatii de locatari are ca forma de angajare \\" conventie civila \\" pentru care primeste salariu lunar comform statelor de plata ... (vezi toată discuția)