avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua! Vă rog să-mi spuneți dacă asociația ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua! Vă rog să-mi spuneți dacă asociația de locatari,care ...

Bună ziua!
Vă rog să-mi spuneți dacă asociația de locatari,care are cod fiscal este valabilă ?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 12:32, 10 Februarie 2024
Este treaba dvs.
As. de locatari are conducerea sa cu care dvs. incheiati un contract de prestari de servicii de administrare si cu asta basta, va faceti serviciul dvs.
Ce au ei de facut, este alta problema, poate ii ajutati cu transformarea.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se depun actele pentru infiintare asociatie de prop nicoleta_85 nicoleta_85 Buna ziua, As dori sa stiu unde se depun actele pentru a se face schimbarea de la Asociatie de locatari la asociatie de prop. Administratorul spune ca ... (vezi toată discuția)
Recuperare rau platnic - asociatie locatari claudiuvlad claudiuvlad Vin cu o problema des intalnita, insa nu am gasit exact situatia mea. Nu avem asociatie de proprietari infiintata, insa asociatia de locatari functioneaza ... (vezi toată discuția)
Responsabilitate munca la negru timpuriu timpuriu adiministratorul unei asociatii de locatari are ca forma de angajare \\" conventie civila \\" pentru care primeste salariu lunar comform statelor de plata ... (vezi toată discuția)