Buna ziua.
Exista posibilitatea legala ca sa fiu stearsa din biroul de credit, in conditiile in care am achitat restantele cu care am figurat inregistrata? Mentionez ca as dori sa fac un credit la o banca pentru a avea o singura rata, ca sa imi pot achita si alte datorii. Multumesc
Buna ziua.
Vreau sa va rog sa ma ajutati cu o nelamurire: pentru un angajat ca agent de paza care a lucrat in data de 24 dec de la orele 19,00 pana a doua zi ( pe 25 dec-Sarbatoare legala) la orele 7,00, cum se platesc aceste 12 ore?7 ore platite 100% si restul de 5 platite normal, cu exceptia orelor de noapte platite 25%?Adica se considera ore lucrate in zilele de sarbatori legale acele ore care intra in ziua de 25 decembrie, dar in pontaj figureaza cu 12 ore/8 ore noapte in data de 24.12?
Va multumesc.
Buna ziua.
Vreau sa va rog sa ma ajutati cu o nelamurire: pentru un angajat ca agent de paza la o firma care a lucrat in data de 24 dec de la orele 19,00 pana a doua zi ( pe 25 dec-Sarbatoare legala) la orele 7,00, cum se platesc aceste 12 ore?7 ore platite 100% si restul de 5 platite normal, cu exceptia orelor de noapte platite 25%?
Va multumesc.
Buna seara.
As vrea sa angajez din Ungaria, Bulgaria si Moldova ca reprezentanti de vanzari persoane care sunt cetateni ai acelor tari, dar sa fie angajati ai unei firme romanesti.
Care ar fi modalitatile de angajare?care sunt taxele?unde trebuie platite?se declara in D 112 la noi in Romania?
Va multumesc
Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca angajatorul este obligat sa primeasca inapoi la serviciu angajatul care se afla in crestere si ingrijire copil, inainte de implinirea perioadei de 2 ani.
buna. cum se inregistreaza accizele?eu am un depozit en gros si un bar in care se vand bauturi alcoolice, tigari si altele. cum le inregistrez in contabilitate si cum le impozitez?va multumesc