Și cu moștenirea de pe urma tatălui care a murit acum 15 ani și nu am făcut succesiunea iar în luna iunie anul trecut a murit mama și nici până acuma nu am făcut succesiunea trebuie să fac acea declarație la notar Cum accept Moștenirea de pe urma ambilor părinți?
Bună ziua domnilor avocații suntem 3 frațiii tata a murit acum 15 ani și nu am făcut succesiunea și acum în luna iunie a anului trecut a murit și mama nu am făcut succesiunea și încă nu ne-am decis când să facem succesiunea, întrebarea mea este există riscul său freo lege care ne ia dreptul la moștenire dacă nu facem succesiunea într-un anumit interval de timp? Vă mulțumesc pentru răspuns
Bună ziua domnilor avocații suntem 3 frații și mama și tata au decedat nu am făcut succesiunea după nici unul dintre ei, avem 7 hectare de pământ la o asociație pe numele lui tata eu pot vinde partea mea de pământ asociației dacă nu am făcut succesiunea?
Bună ziua domnilor avocații lucrez cu contract de muncă pe perioadă determinată vreau să știu și eu dacă concediu de odicnă ne efectuat se plătește la terminarea contractului de muncă
Bună dimineața domnilor avocații sunt angajat cu contract de muncă cu un salariu de 3700 RON brut și bonuri de masă în valoare de 40 de RON bonul și am muncit sânbăta 8 ore și am fost plătit cu 70 de ron net în mână, pe contractul de muncă scrie spor pentru orele suplimentare 75% este corect calculul ce milau făcut? De am loat 70 de ron pe 8 ore suplimentare?
Da dar mie directorul mia zis că sunt plătit cu 175% pentru orele suplimentare lucrate DAR ÎN CONTRACTUL MEU DE MUNCĂ ESTE SCRIS 75 % cum voi fi plătit pentru orele suplimentare cu 75 % sau cu 175 %?
Bună dimineața domnilor avocații vă rog frumos dacă puteți să mă lămuriți cum sunt plătite orele suplimentare lucrate de mine care sunt angajat dacă eu pe contractul de muncă am scris SPOR PENTRU ORE SUPLIMENTARE 75% APLICAT LA SALARIUL DE BAZĂ, eu voi fi plătit pentru orele suplimentare cu 75% sau cu 175%, directorul mia zis că o să fiu plătit cu 175% pentru orele suplimentare lucrate