Bună ziua domnilor avocații suntem 3 frațiii tata a murit acum 15 ani și nu am făcut succesiunea și acum în luna iunie a anului trecut a murit și mama nu am făcut succesiunea și încă nu ne-am decis când să facem succesiunea, întrebarea mea este există riscul său freo lege care ne ia dreptul la moștenire dacă nu facem succesiunea într-un anumit interval de timp? Vă mulțumesc pentru răspuns
Nu. Dar totuși...ce așteptați?
Sa moara dintre frati, ca să se adune mostenirile și apoi, în loc sa dezbateti doar 2, sa dezbateti 4 sau 5 moșteniri și sa vi se para complicat?
Și cu moștenirea de pe urma tatălui care a murit acum 15 ani și nu am făcut succesiunea iar în luna iunie anul trecut a murit mama și nici până acuma nu am făcut succesiunea trebuie să fac acea declarație la notar Cum accept Moștenirea de pe urma ambilor părinți?
După tată nu mai aveți cum sa dati declarație notariala după 15 ani.
Se consideră ca ați acceptat tacit moștenirea tatălui, prin conservarea, administrarea și folosirea bunurilor din masa succesorală.
Succesiune
dan66aurel
Nu am frati sau surori, mama a decedat de un an si o luna tata traieste, ce se intampla daca nu fac succesiune supa moartea mamei si o fac dupa ce moare si ... (vezi toată discuția)
Dreptul la mostenire
Bronson7
Mama mea a murit in urma cu patru ani. Suntem doi fii mostenitori impreuna cu tata, sotul supravietuitor. Tatal meu vrea sa lase toata mostenirea fratelui meu. ... (vezi toată discuția)