avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Activitate Georgiana.92

Activitate Georgiana.92

Buna ziua. Acum 31 de ani, tatal meu s-a căsătorit cu mama mea. El avand la momentul acela un apartament într-un oras. Dupa nunta, a întrebat-o pe mama mea unde sa se stabilească: la apartament in oras sau la tara, in casa parinteasca a lui. Mama a zis ca la tara, ca e mai aproape de parintii ei si tot asa. Dupa acea perioadă, apartamentul a ajuns la sora tatălui meu, ea avand 2 copii si fiind divortata. Intre timp, parintii mei au avut 2 copii, pe mine si pe fratele meu. In perioada scolii, noi am stat la internat sau am facut naveta in oras, fiindu-le destul de greu alor mei cu banii. Întrebarea ar fi: cum putem afla ce s-a întâmplat cu acel apartament, deoarece tatal meu nu vrea sa ne spuna nimic al cui a fost de la început, cum a fost achiziționat sau cum l-a dat surorii ei. Eu si fratele meu am avea vreo șansă cu ajutorul unui avocat sa ne fie atribuit si sa atacăm vreun act in judecată daca acel apartament a fost al tatălui nostru? Mulțumesc pentru eventualele raspunsuri!
Răspuns la discuția Neplata turelor de noapte
Mulțumesc! O seara frumoasa!
Răspuns la discuția Neplata turelor de noapte
Si cu ajutorul cui putem face aceste lucruri?
Buna ziua. Lucrez ca asistent medical intr-un spital de urgenta care apartine de Ministerul Sănătății. Pe fluturasul de salariu in dreptul categoriei ,,nopti" întotdeauna scrie 0, in conditiile in care intr-o luna lucrez cel putin 7 ture de noapte, la fel si la ,,garzi". Cum as putea si eu si colegii mei sa beneficiem de acele sporuri de noapte si nu numai? Trebuie actionat in judecata spitalul? Multumesc!
Buna ziua. Acum o săptămână a decedat bunicul meu si de la munca am avut nevoie de două zile libere (lucrez într-un spital de stat). Cand am revenit la munca, am intrebat-o pe șefa mea daca se da vreo zi libera de la stat si dupa ce a sunat la resurse, mi-a spus că nu se da nici o zi. Eu am tot cautat pe internet si peste tot am gasit ca se da o zi. Până la urmă cum e?
Buna ziua. Sunt in concediu de odihna si as vrea sa imi dau demisia, pentru ca am gasit un alt loc de munca. Cum ar trebui sa procedez? Co se termina pe 21 august, ar trebui sa astept pana atunci?