avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Activitate Nec11

Activitate Nec11

Nu am lucrat. Am fost studenta si sunt in concediu crestere copil din timp ce eram studenta.Dupa terminarea indemnizatiei pot intra in somaj? Daca da care va fi valoarea somajului?
Discuție Taxa auto
Am depus cerere pt restituirea taxei auto plus chitanta cu care am platit taxa plus actele masinii in decembrie 2017.nu am primit nici un raspuns inca.trebuia sa imi vina ceva decizie acasa?sau trebuie sa merg sa mai depun o cerere la anaf?
Bună ziua! Sunt studenta la zi, acum in octombrie am început anul II de studiu, am nascut in 25 august, data nașterii trebuia sa fie 6 septembrie, am depus dosar pentru indemnizație, am depus la dosar si adeverinta de la medic cum ca am născut mai repede, imi puteți spune va rog daca ma incadrez pentru indemnizație, va mulțumesc anticipat!
Răspuns la discuția Indemnizatie creștere copil
Mulțumesc frumos pentru răspuns și pentru timpul acordat, va doresc o zi buna!
Buna ziua! Va rog sa imi spuneți dacă beneficiez de indemnizație creștere copil: sunt studenta la babes, am terminat anul I, in octombrie incep anul II,urmeaza sa nasc in septembrie, mentionez ca inainte de anul I nu am avut activitate in munca in România .timp de 4 ani inainte de a incepe facultatea am lucrat in strainatate fara forme legale. In aceste condiții exista posibilitatea de a ma incadra la indemnizatie creștere copil? Va mulțumesc anticipat! Imi cer scuze ca nu am menționat, da urmez cursuri la zi si am beneficiat si de bursa in anul I