Buna seara...de curând am deschis un gewerbe pe Germania (construcții) dar muncesc cu acest gewerbe in Suedia...As dori sa știu ce fel de facturi pot sa aduc la sfârșit de an când se face închiderea fiscală?
Se pot aduce facturi și din afara Germaniei?
Ce trebuie sa conțină factura?
Pot fi orice tip de facturi?
Exact asta întrebam, dacă se poate sau este ilegal? Ideea nu era sa fac o firma și sa trimit oameni in mod ilegal la munca, ci întrebam dacă este posibil, și cum este posibil dpv legal sa realizez acest lucru? Deci sa înțeleg ca nu pot prin a îmi deschide o firma noua, legala și in conformitate cu toate normele, sa pot trimite ulterior angajații sa lucreze pe o durata determinata si un contract dat la un punct de lucru contractual definit asigurand propria coordonare de obiectiv?
Buna ziua. As dori sa îmi deschid o firma de construcții in România după care ulterior sa prestez servicii in Germania prin detașare.
Este posibil ca o firma nou înființata fără sa aibă activitate sa poată face detașări?
Menționez ca in Germania am găsit firma dispusă sa plătească pt fiecare om dus acolo.
Dacă m-ati putea ajuta cu sfaturi sau indicații despre cum ar trebui sa procedez in cazul asta, Mulțumesc!!
Asa știu si eu, dar la mine in Suceava când merg sa depun dosarul îmi cere fiscalul la proprietarul din brief. Mașina nu a fost înregistrată fiscal in romania
Am cumpărat o mașina din Germania iar pe brief-Uri e trecut un român. Am un contract de vânzare cumpărare cu respectivul completat de mâna! Spuneți-mi daca este necesar fiscal chiar daca am cumpărat mașina direct din Germania?