avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Acte mașina Germania
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Acte mașina Germania

Am cumpărat o mașina din Germania iar pe brief-Uri e trecut un român. Am un contract de vânzare cumpărare cu respectivul completat de mâna! Spuneți-mi daca este necesar fiscal chiar daca am cumpărat mașina direct din Germania?
Cel mai recent răspuns: Mihaijojo , utilizator 16:37, 17 August 2017
Buna ziua,

Daca masina nu a fost inregistrata fiscal in Romania (adica proprietarul roman si-a platiti impozitele direct in Germania), atunci nu aveti nevoie de certificatul fiscal.
Asa știu si eu, dar la mine in Suceava când merg sa depun dosarul îmi cere fiscalul la proprietarul din brief. Mașina nu a fost înregistrată fiscal in romania

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema administratia financiara inmatriculare masina adrianivanciu adrianivanciu Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: Vreau sa achizitionez o masina de la o prietena care a cumparat masina de curand de la cineva care a cumparat-o din ... (vezi toată discuția)
Probleme inmatriculare auto Alex R. Alex R. Salutare! Am cumparat o masina din Germania, adusa de un roman, iar pe brief-uri apare atat proprietarul din Germania, cat si cel care a adus-o. Nestiind cum ... (vezi toată discuția)
Am vandut masina fara certificat fiscal cyberpunk cyberpunk Buna ziua. In urma cu un an jumatate am cumparat o masina fara certificat fiscal. Dupa 3 luni de circulat cu ea cu numere rosii, am vandut-o. La fel fara ... (vezi toată discuția)