avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Probleme inmatriculare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Probleme inmatriculare auto

Salutare! Am cumparat o masina din Germania, adusa de un roman, iar pe brief-uri apare atat proprietarul din Germania, cat si cel care a adus-o. Nestiind cum sta treaba, tipul ce mi-a vandut-o a facut contractul de v-c direct cu proprietarul din Germania spunand ca e ok si ca nu mai am nevoie de niciun fiscal. Numai ca la inmatriculari mi-au spus ca imi trebuie contract intre mine si cel care este trecut in brief,cel care a a adus-o, cu tot cu fiscal. Acum nu prea reusesc sa fac asta. Am reusit sa o impun eu la primarie, doar ca sunt legat de problema contractului de v-c la politie. Ma poate ajuta cineva cu o solutie? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alex R. , utilizator 09:23, 31 Decembrie 2017
Sa ne intelegem
Initial ati precizat
Am cumparat o masina din Germania, adusa de un roman, iar pe brief-uri apare atat proprietarul din Germania, cat si cel care a adus-o.

Precizati calitatea celor 2 persoane consemnate in brief
Daca SPR a precizat ca pentru inmatriculare este necesar document intre dv si proprietar,inseamna ca persoana care va vandut vehiculul,care a deplasat vehiculul din Germania pana in Romania nu figureaza drept cumparator
Cine a achitat taxele vamale ?
Pai in brief, este trecut neamtul de la care a fost luata masina si cel care a adus-o in tara. Madina a fost adusa pe roti. Presupun ca el a platit taxele aducand-o. Eu am cumparat mașina, iar contractul de vanzare cumparare este intre mine si neamt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina Boga07 Boga07 Am cumparat de curand o masina de la un tip adusa din Germania. Masina este trecuta pe numele mamei lui dar in carte si talon este trecut el. Am contract de ... (vezi toată discuția)
Vanzatorul nu este proprietarul din brief. auto cump. din germania. marian89 marian89 Buna ziua, Am cumparat o masina din Germania de la un dealer (AB Automobile), care la randul sau a cumparat masina de la proprietar (Christian). In Brief ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii auto,apare la fisc? Luciann739 Luciann739 Buna seara Am si eu o intrebare... daca se ia o masina adusa de afara (Elvetia) madina fiind radiata adusa pe platforma la care s a plătit vama pe numele ... (vezi toată discuția)