As vrea să știu cum pot proceda ptr recuperarea unei sume de bani platită unei firme de producție mobilier și care mi le-a adus fară certificat de garanție la livrare și care nu a fost dat nici în urma repetatelor solicitări in acest sens, aduse cu defecte multiple , lipsă canturi in multe locuri, uși neimbinate corespunzător ,etc !
Bună seara ! Ce pot face și cui pot sesiza o situație în care m-am aflat la servici și în urma căreia am fost trimisă acasă și a doua zi nu am mai fost primită la muncă ,fără a mi se da drept la explicații despre cele întâmplate ? Pot ei în acest timp să mă treacă absentă nemotivată și apoi să-mi fie desfăcut contractul de muncă ?
Bună seara! In luna februarie a acestui an mi s-a pus poprire pe contul de salariu ptr amenzi Ratb vechi și neplătite, suma de 2160 lei pe care o aveam deja în cont! Din acea lună și pînă în iunie deci 5 luni mi s-a oprit și din salariu în 5 rate lunare, aceeași sumă deci în total 4320 lei! În luna august cînd am fost la Direcția de taxe și impozite, să le spun că am plătit de două ori suma și că trebuie să dea dispoziție de deblocare a sumei poprite,mi s-a spus că nu le-a ajuns toată suma , decît vreo 730 lei reprezentînd ultimele două rate după cum știu eu! Și mă tot trimit la angajator să le aduc dovezi de virare a acelor bani către ei! Eu cred, așa cum le-am spus că e datoria lor să solicite de la angajator restul banilor, așa cum au știut să trimită poprirea! Ce pot face în acest caz, ca să-mi fie deblocată de către bancă a sumei poprite?