avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Activitate Pahy

Activitate Pahy

Buna ziua
Acum un an impreuna cu sotia am imprumutat de la cumnatul meu suma de 3800 euro.data la care expira contractul este 15 august 2018.noi avem deja acesti bani,dar ce se intampla in cazul in care el nu vrea sa se prezinte la notar?precizez Ca avem in proprietate un apartament. Va multumim.
Răspuns la discuția Radiere auto fara masina
Buna ziua.

In urma cu 7 ani am vandut o dacie unei persoane fara a face acte.anul acesta am luat legatura cu el si mi-a inapoiat cartea masinii, certificatul de inmatriculare si numerele masinii dar nu mai exista masina.cum as putea proceda pentru a o radia ?precizez
Ca am domiciliul la bloc su nu pot dovedii ca masina nu se afla pe spatiul public
Buna seara

Pe 30 iunie 2017 am depus un dosar de restituire a timbrului de mediu cu hotarare judecatoreasca definitiva si nu am primi nici un raspuns pana in acest moment. As dorii sa stiu daca mai trebuie depusa o alta cerere si daca mi se restituie si dobanda.

Multumesc
Buna seara.

Impreuna cu sotia mea am achizitionat apartamentul soacrei mele achitand suma integral iar aceasta si-a rezervat un drept de abitatie viager asupra imobilului pe tot restul vietii. Intrebarea este daca acest contract poate fi atacat in vreun fel?