Buna ziua! Fetita mea de 11 ani este agresata in scoala de mama unui elev. Atat verbal cat si fizic. Scola nu ia masuri. Nici politia locala. Ce as putea face pentru a opri asta ?
Daca un copil este declarat doar de mama, cu numele de fata , iar aceasta se casatoreste si isi schimba numele . Afecteaza copilul in mod legal ... faptul ca in certificatul copilului e un nume iar in buletinul ei altul
Buna ziua! Cum pot obtine indemnozatie? Eu ca mama nu am lucrat ci doar tatal . Care sunt condiitiile ca tatal copilului sa primeasca indemnizatie si concediu de crestere a copilului ? Trebuie ca eu ca mama sa lucrez ?
Buna ziua! Sunt insarcinata in 5 luni si nu am niciun venit. Situatia fiind mai complicata. Am 19 ani pana in februariea 2017 am fost eleva in clasa a 12 a dar am plecat in spania timp de 6 luni si am fost exmatriculata . Intre timp am ramas insarcinata si nu am niciun venit pentru a primi indemnizatie. Ce pot face pentru a primi un alt ajutor din partea statului dupa ce nasc ? As putea sa mai depun acu cerere de somaj ? Sau ce as putea face sa obtin un venit in plus pentru cresterea copilului. Acum lucrez ca bona dar fara carte de munca fiind insarcinata nu te angajeaza nimeni.
Daca tatal viitorului meu copil este violent si amenintator pot obtine un ordin de protectie pentru siguranta mea si a copilului daca nu am fost casatoriti ?