avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

Persoanele absolvente doar de 10 clase pot obtine somaj ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:59, 11 Ianuarie 2018
Cred ca pot obtine indemnizatia de somaj .. insa cel mai bine intrebati la ANOFM - Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Munca
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere master-suma egala cu indemnizatia de somaj CazacuMaria CazacuMaria Buna Ziua! In iulie 2013 am absolvit o facultate si pe data de 30.09.2013 am depus dosarul pentru somaj. Pe 01.10.2013 am incheiat un contract individual de ... (vezi toată discuția)
Ref.somaj luminitateodora luminitateodora Buna ziua, As dori sa stiu daca absolventii facultatilor de medicina au dreptul sa beneficieze de ajutorul de somaj conform Legii nr.76 din 2002? Va ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj pentru studenti vsdfane vsdfane Craciun fericit! Indemnizatia de somaj pentru absolventi de facultate se acorda si acelor studenti care au terminat facultatea in U.E. Studentul intorcindu-se ... (vezi toată discuția)