avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1802 soluții astăzi
Forum Activitate Devil6

Activitate Devil6

Discuție Somaj
Cine e responsabil cu plata șomajului către șomer? Și cine îmi poate da un nr de contact a persoanei care face plățile? Banii au întârziat, iar cei de la Ajofm Deva sunt incapabili de a-mi da un răspuns. Mulțumesc anticipat.
Am făcut o reclamatie Camerei Executorilor Judecătorești asa cum m-ați sfătuit pentru problema mea, m-a sunat de la biroul dânsei și mi-a spus sa aștept răspuns de la CEJ și ca se mai gândește dacă îmi trimite banii sau nu. Cum e posibil asa ceva?
Răspuns la discuția Executorul mi-a luat șomajul
Lasă banca, banca a trimis la București email sa mi se retragă poprirea de pe cont. Eu am întrebat unde pot sa fac reclamatie împotriva executorului, deoarece a fost înștiințat ca a făcut o greșeală și refuza sa îmi dea banii înapoi. :) patitul061 a scris:

Inteleg ca aveti cont la banca, atunci la banca respectiva trebuie sa mergeti si sa reclamati, nu la BEJ. Nu aveau dreptul sa va retina nimic din somaj conf art 728 alin 4 cod pr.civila

Răspuns la discuția Plata zilelor de concediu
Dacă ai lucrat doar 2 luni, din câte știu eu, nu ți se plătește nici o zi de concediu
Cei drept, după 30 de zile ți se acumulează 1 zi de concediu, dar ca să poată sa iti fie plătit după demisie, trebuie ca, contractul sa fie nedeterminat și sa ai o vechime de cel puțin 1 an.
Bună seara. Am și eu o problema
Am poprire pe cont de la un credit neachitat, de luna asta am început sa iau șomaj. Chestia e ca mi-au luat toți banii. Nici măcar 1/3 din el. Când am înștiințat biroul executoarei Bej Constantin Andrada din Sibiu plus ca le-am demonstrat ca iau șomaj de aproape o săptămână, tot evita sa îmi trimită banii înapoi. Ba ca e în concediu, ba ca mai vad banii peste o luna, etc
Eu am nevoie de banii aceia, deoarece sunt sub medicamentație, unde as putea sa fac o reclamatie sau cum as putea sa îmi recuperez banii pana vineri?