avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

Cine e responsabil cu plata șomajului către șomer? Și cine îmi poate da un nr de contact a persoanei care face plățile? Banii au întârziat, iar cei de la Ajofm Deva sunt incapabili de a-mi da un răspuns. Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:25, 18 Ianuarie 2018
Sunati sau sesizati ANOFM-ul
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima indemnizație alin1994 alin1994 Buna ziua! As avea si eu o întrebare. În carnetul meu de somer, pe foaia de evidență, data stabiliri dreptului de indemnizație la somaj este pe ... (vezi toată discuția)
Ajofm nu inregistreaza conventii pentru someri angajati, ce pot sa fac? mesterul1 mesterul1 Am infiintat recent o intreprindere individuala activitati prestari servicii, am intrebat la AJOFM Hunedoara DEVA daca beneficiez de facilitati daca angajez ... (vezi toată discuția)
Despre somaj mariana_h mariana_h Buna ziua. Ar trebui sa fiu in somaj din luna iunie 2009(pe 26 iunie mi-a incetat contractul de munca).Am asteptat doua luni sa mi se trimita adeverinta de ... (vezi toată discuția)