avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Activitate valentinalmasan

Activitate valentinalmasan

Buna ziua, Activitatile veterinare sunt scutite de TVA?

multumesc
Buna ziua,
Ce implicatii exista dpdv fiscal in cazul cesiunii/novatiei unui contract de leasing auto care nu a ajuns la final ? Referitor la entitatea care cesioneaza acest contract de leasing, avand in vedere ca nu mai doreste sa duca la bun sfarsit acel contract .
Multumesc
Buna ziua, In situatia in care o societate A care detine parti sociale in alta societatea B primeste dividende de la aceasta, ele vor reprezenta venit neimpozabil. Dar apoi in momentul in care societatea A distribuie dividende actionarilor/asociatilor , partea aferenta profitului din dividendele incasate de la societatea B , se mai impoziteaza inca odata cu impozitul pe dividende sau nu?
Multumesc
BUNA ZIUA, DACA GRADUL DE INDATORARE ESTE MAI MARE DECAT 3, IAR CHELT. CU DIFERENTELE DE CURS VALUTAR SUNT AFERENTE IMPRUMUTURILOR IN VALUTA DE LA ENTITATI BANCARE, ELE SUNT DEDUCTIBILE INTEGRAL, SAU SE REPORTEAZA SUMA CE DEPASESC VENITURILE DE ACELASI FEL?
MULTUMESC
Buna ziua, M-ar interesa daca in cazul cesiunarii de catre o persoana juridica platitoare de tva catre o persoana fizica a unei promisiuni de vanzare cumparare teren, trebuie sa se factureze de catre societate tva pentru teren sau nu? Avand in vedere ca persoana fizica nu e platitoare de tva.
Buna ziua, Am urmatoarea situatie: vanzare cladire proprietar pesoana fizica neimpozabila , in acelasi timp cu vanzarea de pe o peroasa juridica platitoare de tva a modernizarilor aduse respectivei cladiri in calitate de chirias. Cumparatorul este o persoana platitoare de tva. Pentru modernizari este emisa o factura cu tva , pt care cumparatorul deduce tva. este corecta emisa factura cu tva sau nu?