Plangere impotriva ne inceperii urmariri penale sau a clasarea cazului. Am depus contestatie la solutia plangerii penale dar nu am primit nici un raspuns au trecut 8luni de atunci.nu stiu ce sa intamlat cu plingerea mea din moment ce nu am primit nici un raspuns.cat costa cheltuielile de judecata?
In urma cu un an am depus o plangere penala pentru violarea vietii private dupa cateva luni de cercetari am primit raspuns de la procuratura ca fapta nu egzista cea ce este o minciuna .am depus contestatie la care nu am primit nici un raspuns desii au trecut 8luni.ce este de facut?
Buna ziua.un om ar putea fi inchis daca lumea protesteaza in acest sens.sa iasa multa lume in strada?fara sa fi incalcat vreo lege .pur si simplu doar ca asa vor ei.
Ce masuri poti lua in cazul in care esti supravegheat de autoritati gen sri-politia romana cand acestia nu vor sa recunoasca acest fapt?.fara vreo dovada (document la mana ) nu pot actiona nici statul in judecata.
Am pus si eu cateva intrebari pe acest site la care am primit niste raspunsuri in batae de joc.s va fie rusine.justitia ar trebuii sa fie egala indiferent de culoare sau orientare sexuala,inteligenta etc si nu dupa preferinte cum se intampla inaceasta tara!
Am depus nenumarate petitii la politia romana in legatura cu problemele care le stie toata lumea.santem tinuti in vitrina iar ei nu vor sa recunoasca aceat fapt.adica santem filmati non stop.iar ei ma mint infata.ca nu sintam cum domnule cand ne vad tot mapamondul on line.nu stiu cu ce dracie?
2)am primit de cinci anicurent de la primarie la inceput sa consumat in primi doi ani.eu de 3ani nu mai consum nimic din retea.ei pe la spate ne da de inteles ca sa ne inchida pt acest .mi se pare josnica treaba trebuia sa il factureze ca la orice cetatean.asa ar fi fost corect.o dat ca ajutor la inceput,dupa ce ne-am redresat financiar trebuia sa il factureze ca atare dar cei din primarie nu vor sa ne platim darile.ca sa aiba notiv la restul motivelor(alt motiv.:am facut sex cu o perna)din pacate da .din cate am vazut pe net sant persoane in arad care se ocupa de sex cu parteneri de acelasi sex facind lcruri si ma dezgustatoare si nimeni nu au nici otreaba ?in mare spus umanitatea vrea sa ne omoare.iar eu nu stiu cum sa lupt. Cu ei
Am depus nenumarate petitii la politia romana in legatura cu problemele care le stie toata lumea.santem tinuti in vitrina iar ei nu vor sa recunoasca aceat fapt.adica santem filmati non stop.iar ei ma mint infata.ca nu sintam cum domnule cand ne vad tot mapamondul on line.nu stiu cu ce dracie?
2)am primit de cinci anicurent de la primarie la inceput sa consumat in primi doi ani.eu de 3ani nu mai consum nimic din retea.ei pe la spate ne da de inteles ca sa ne inchida pt acest .mi se pare josnica treaba trebuia sa il factureze ca la orice cetatean.asa ar fi fost corect.o dat ca ajutor la inceput,dupa ce ne-am redresat financiar trebuia sa il factureze ca atare dar cei din primarie nu vor sa ne platim darile.ca sa aiba notiv la restul motivelor(alt motiv.:am facut sex cu o perna)din pacate da .din cate am vazut pe net sant persoane in arad care se ocupa de sex cu parteneri de acelasi sex facind lcruri si ma dezgustatoare si nimeni nu au nici otreaba ?in mare spus umanitatea vrea sa ne omoare.iar eu nu stiu cum sa lupt. Cu ei