avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Activitate Rysi

Activitate Rysi

Rysi a scris:

Bună,părinții mei ne-au dat casa mie și soțului meu printr-un contract de întreținere,avem și un copil.In caz de divorț dupa decesul părinților va trebui să vand casa și să-i dau jumătate soțul meu?Eu având și o soră.

Bună,părinții mei ne-au dat casa mie și soțului meu printr-un contract de întreținere,avem și un copil.In caz de divorț dupa decesul părinților va trebui să vand casa și să-i dau jumătate soțul meu.Eu având și o soră.
Vă mulţumesc!
Salut,în urma cu 29 de ani am avut o condamnare de 7 ani,doresc să-mi fac reabilitarea.Ce pași trebuie să urmez?Multumesc!
Bună,eu si sotul meu am cumpărat un teren,am făcut credit de nevoi personale.Ratele bancare au fost achitate integral de mine cu oprire lunară din salariu timp de 5 ani.In caz de divorț el are dreptul la jumătate dacă nu a plătit nici macar o rata si neavând nici un venit în perioada respectivă?
Răspuns la discuția Donatie sau vanzare cumparare
Parintii doresc sa-mi lase casa doar mie fara sa aibe nimeni dreptul.Nici sora si nici sotul.
Răspuns la discuția Donatie sau vanzare cumparare
Multumesc mult!
Parintii doresc sa-mi dea mie casa cu clauza de intretinere,sunt casatorita si am o sora ei doresc sa nu aibe nimeni dreptul in afara de mine.Care este cea mai sigura cale.