avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună,părinții mei ne-au dat casa mie și soțului ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună,părinții mei ne-au dat casa mie și soțului meu printr-un ...

Bună,părinții mei ne-au dat casa mie și soțului meu printr-un contract de întreținere,avem și un copil.In caz de divorț dupa decesul părinților va trebui să vand casa și să-i dau jumătate soțul meu.Eu având și o soră.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 14:41, 24 Octombrie 2021
Care e întrebarea?

Rysi a scris:

Bună,părinții mei ne-au dat casa mie și soțului meu printr-un contract de întreținere,avem și un copil.In caz de divorț dupa decesul părinților va trebui să vand casa și să-i dau jumătate soțul meu?Eu având și o soră.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
la divort veti face partaj. voluntar, adica agreati o impartire care nu trebuie neaparat sa fie conform legii, sau legala, daca nu o agreati pe cea dintai.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort la notar - neintelegere partaj bunuri imobiliare amir10 amir10 Buna ziua, Pe 21 august, am divortat la notariat de comun acord in luna august (avem si un copil de 2 ani care a ramas in ingrijirea mea). Ne-am inteles ... (vezi toată discuția)
Ocupare imobil georgeconstantin georgeconstantin Am divortat,divortul pronuntandu-se in luna octombrie 2013.Inainte de divort,in anul 1993,apartamentul l-am cumparat numai cu banii parintilor mei si banii ... (vezi toată discuția)
O informatie-partaj krinregal krinregal buna dimineata.IN ANUL 2000 M-AM CASATORIT IAR IN URMA CU DOI ANI A AVUT LOC DIVORTUL EU NEFIIND IN TARA TOTUL S-A DESFASURAT IN LIPSA MEA.FIECARE DINTRE NOI ... (vezi toată discuția)