Am pus o intrebare acum catva timp,
dar spre surprinderea mea nu am primit nici un raspuns.
Oare nimeni nu ma poate ajuta ??????
Achizitionarea de Praxis este cheltuiala deductibila integrala si se inregistreaza in anul achizitionarii ??
Sau se amortizeaza ?? In cat timp? si care ar fi Cod clasa?
Va rog sa ma ajutati:
Achizitionarea de Praxis este cheltuiala deductibila integrala si se inregistreaza in anul achizitionarii ??
Sau se amortizeaza ?? In cat timp? si care ar fi Cod clasa?
Va multumesc !
Sunt incadrata la o primarie de 10 ani, nu sunt functionar public,fac parte din personalul contractual ,acum am un salar de 946 lei, in care este inclus si sporul de vechime de 25% cf. dispozitiei pe care am primit-o, as vrea sa va intreb daca este corect si daca beneficiez si eu de majorarea salarului cf. legislatiei in vigoare de la 01.01.2015? Si daca incadrarea mea este gresita unde sa ma adresez.
Va multumesc.
Buna seara,
Am nevoie de ajutorul d-vs.
Prenumele mamei mele este in unele acte oficiale ELEANA, adica Certificat nastere ,Buletin de identitate,Titlul de proprietate teren agricol, si ELENA in alte acte precum,Certificat de casatorie,Hotarare divort,Contract de vanzare cumparare al apartamentului,Decizie de pensionare,certificat nastere copii,
Prin actele mamei mele am gasit o notificare notariala prin care o persoana depune marturie in fata notarului ca ELEANA este una si aceeasi persoana cu ELENA,act eliberat in anul 2007.
Vin cu rugamintea de a-mi spune ,in caz de deces a mamei mele ,pentru dezbaterea mostenirii si pentru a ridica acel ajutor de deces de la Of. de pensii este valabila acea notificare notariala??? si daca nu ce ar trebui sa fac??
Va multumesc anticipat
Buna seara,
Cum se poate inceta un contract individual de munca a unei salariate nascuta la data de 19.04.1952,care indeplineste conditiile de varsta standard si a stagiului minim de cotizare pentru pensionare si refuza intocmirea dosarului de pensionare dorind sa lucreze in continuare.