avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Activitate Ileana.21

Activitate Ileana.21

Buna ziua. Kruk a preluat un credit de la banca. Am primit o Înștiințare prin care mi se cere sa fac un acord de plata cu ei.
Întrebarea mea este: cum ma îndrumați sa procedez cu acest acord ca sa știu sigur ca voi plăti ce trebuie și unde trebuie?Va multumesc.
Buna ziua. Mi-a fost reținut permisul pe 60 de zile pentru depășire pe line continua. Menționez ca permisul e românesc și reținut in România. As dori sa știu dacă am dreptul sa conduc in afara țării fiind șofer de tir. Va mulțumesc frumos.
Răspuns la discuția Executare silita
Nu pentru a scăpa de executare silită. Am achiziționat o locuinta prin credit ipotecar pe care doar sotul a putut sa il faca asa ca am hotarat sa fie doar pe numele lui. Deci el e singurul împrumutat la banca si tot el plătește ratele.
Bună ziua. As dori sa stiu daca se poate executa silit o proprietate cota de 1/1 pe sotul meu achiziționată prin convenția separație de bunuri pentru o datorie a mea dinaintea căsătoriei. Va multumesc frumos.
Răspuns la discuția Credit ipotecar executat silit
Mulțumesc frumos!!!

Partea dvs din bunul comun (imobilul nou dobandit prin credit ipotecar) teoretic poate fi executata silit.
In cazul divortului e posibil sa nu se mai incadreze in conditiile de obtinere a acelui credit ipotecar.

Buna ziua. Eu sunt coplatitor la un credit aflat in biroul de credit. Iar acuma am facut un contract la banca pentru un credit ipotecar in care figurez ca sotie. Se poate pune proprire pe locuinta din cauza datoriei mele?
Dar in cazul in care divortam inainte de semnarea contractului de vanzare cumparare al imobilui chiar daca la banca figuram casatoriti?
Company Advising a scris:

Nu cred ca banca va admite sa fiti coplatitoare la ipotecar din moment ce sunteti deja in Biroul de Credite.

Tocmai asta este ca am gasit o banca pe care nu o intereseaza ca sunt coplatitor.
Buna ziua. Sunt in biroul de credite ca si rau platnic find coplatitor al unui credit. Intrebarea mea este daca sotul face un credit ipotecar in care trebuie sa semnez si eu, poate banca pune ipoteca pe imobil dupa achitarea lui din cauza mea?