avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Activitate comanescudumitru2014@gmail.com

Activitate comanescudumitru2014@gmail.com

Conform CPC Art. 511 : Termen de exercitare (1) Termenul de revizuire este de o lună şi se va socoti: 1. în cazurile prevăzute la art. 509 alin. (1) pct. 1, de la comunicarea hotărârii; Din practica judiciara în revizuire .,am înteles ca acest termen începe să curgă de la comunicarea hotararii definitive. adica dupa hotararea de la recurs.As dori un punct de vedere al unui practician.Cu stimă,
Am vrut sa spun contestatie privind tergiversarea cauzei
Pot fii sactionat deoarece am introdus cererea de tergiverasare a cauzei la o instanta necompetenta?
Buna ziua.Sunt la pensie de invaliditate grd.III .Am depusa de 6 luni adeverinta gr.II nu s-a valorificat si m-as incadra la pensie pentru limita de varsta conform legii 263/2010 art.82 . Azi am primit decizia in baza L360,art.144 tot pentru pensie de invaliditate. Cum au aplicat legea 360/2023 ,daca recalcularea in baza legii 263/2010 prin nevalorificarea grupei II nu s-a facut ?Ce pot face?
În cazul în care ai făcut cerere de valorificare a grupei II de muncă și te încadrezi la art. 82 alin. 1 din Legea 263/2010, vei primi două decizii separate adica una cu valorificarea grupei de munca si una conform legii 360/2023?
Sunt la pensie de invaliditate .Am depus adeverinta de grupa II de 6 luni si nu am primit decizia cu valorificarea acesteia in temeiul legii in vigoare 263/2010-probabil cu reducerea de la gr.II ma incadrez la pensia pentru limita de varsta ,conf.art.82 alin.1.Daca se aplica acest articol si voi iesi la pensie se trimit doua decizii? Una pentru valorificarea gr.II si
transformarea pensiei de invaliditate in pensia la limita de varsta conf.L 263 si una de recalculare conf.L360/2023? Multumesc!
Cum se recalculeaza pensiile in baza legii 360/2023 daca am depus adeverinta de grupa II de 6 luni si nu am primit decizia cu valorificarea acesteia in temeiul legii in vigoare 263/2010?
Decizia ICCJ NR.28/2024 privind grupa II de munca a fost publicata in Monitorul Oficial?
Poate fii atacata cu recurs hotararea definitiva a Curtii de Apel Bucuresti Sectia VIII contencios adm.si fiscal ,având ca obiect contestație rezoluție IJ? Daca da ,care e baza legala si in ce termen ?Cu respect,