avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am pus o întrebare si nu mi-a raspuns nimeni. Vă rog ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am pus o întrebare si nu mi-a raspuns nimeni. Vă rog să mă ...

Am pus o întrebare si nu mi-a raspuns nimeni. Vă rog să mă lămuriți despre interpretarea art.511 alin1.pct.1 CPC privitor momentului când începe să curgă termenul de o luna pentru o Revizuire a hotărarii de la fond .Am înteles că începe de la comunicarea hotararii din recurs.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:01, 26 Decembrie 2024
Se calculeaza de la data comunicarea hotararii respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog mult de tot sa ma ajutati: de la ce data incepe sa curga termenul de revizuire ? oanaportar oanaportar Va rog sa ma ajutati sa inteleg si cum trebuie sa procedez in urmatorul caz: - la ultimul Termen de judecata, 24.09.2013, la Curtea de Apel, unde s-a ... (vezi toată discuția)
Conform cpc art. 511 : termen de exercitare (1) termenul de revizuire ... comanescudumitru2014@gmail.com comanescudumitru2014@gmail.com Conform CPC Art. 511 : Termen de exercitare (1) Termenul de revizuire este de o lună şi se va socoti: 1. în cazurile prevăzute la art. 509 alin. (1) pct. ... (vezi toată discuția)
Termen de revizuire andreidarius andreidarius in cazul prevazut de art 322 pct 4 vechiul cod de procedura civila, in cazul in care exista o hotarare judecatoreasca de fond care declara fals un inscris ( ... (vezi toată discuția)