avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot fii sactionat deoarece am introdus cererea de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot fii sactionat deoarece am introdus cererea de tergiverasare ...

Pot fii sactionat deoarece am introdus cererea de tergiverasare a cauzei la o instanta necompetenta?
Nu exista cerere de tergiversare, ce ati cerut, exact? Si de ce la o instanta necompetenta?
Am vrut sa spun contestatie privind tergiversarea cauzei
Nu imi e clar, ati introdus o contestatie privind tergiversarea procesului penal de la instanta X... la instanta Y?? Care a fost scopul?
NU vad temeiuri de sanctionare, insa nu stiu daca acest incident in sine putea, in vreun fel, sa duca la tergiversare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concluzii scrise Andr33agav Andr33agav Buna ziua, Instanta a dispus urmatoarele: Amână pronunţarea la data de ...., pentru a se depune concluzii scrise pe excepţia necompetenţei teritoriale ... (vezi toată discuția)
Prescriptia dreptului material la actiune cris_cris_cris cris_cris_cris Avem urmatoarea speta: Firma X incheie cu firma Y un contract in 1999, in baza caruia X trebuie sa-i plateasca lui Y contravaloare servicii, pe care le ... (vezi toată discuția)
Fals in declaratii in cererea de chemare in judecata ? Andr@ Andr@ Dragi prieteni, Mai putin scurt, dar la obiect: [b]reclamantul[/b], domiciliat in judetul [b]Giurgiu[/b], introduce, prin avocat, o cerere de chemare in ... (vezi toată discuția)