avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Activitate GluPix

Activitate GluPix

Nu sunt suparat, e normal sa avem si opinii diferite. De asemenea ce au facut dansii pentru a proteja investitia e foarte bine si ii felicit pentru asta. Dar eu cred ca investitia respectiva trebuia recuperata de la cine era responsabil atunci, asta incerc eu sa subliniez.

Toate cele bune


mitabiciclista a scris:

De ce credeți că au pus cartelă la lift după ce a fost reparat?
Pentru ca cei care nu au plătit reparația să nu poată să îl folosească.

Nu cred ca e cazul sa imi explicati teoria chibritului. Am platit si eu pentru locatari care nu plateau nimic, crdeti-ma ca nu fac parte din categoria aceea. In cazul de fata eu NU am fost proprietar la momentul cand s-au făcut îmbunătățirile si nici nu o să rămână un leu neplatit din momentul in care sunt proprietar. Stiu care imi sunt obligațiile daca stau la bloc.

Multumesc de raspuns.
ca sa va aratati bunavointa

Daca era doar aia nu intrebam aici, achitam va dati seama. Mi se cer cateva mii de lei din urma.... cam asta e problema. Firma, cel mai probabil o sa ma trimita sa vorbesc cu seful scarii.
Bunurile imobile adjudecate la o licitatie organizata de executor se primesc libere de orice sarcini .

Exact! Dar ce pot face eu in situatia data? Daca avea o asociatie de locatari era mai simplu dpdv legal ca era un reprezentant acolo.

Buna!
Dvs. cand ati participat la aceasta licitatie, v-ati informat daca locuinta pentru care ati dat o caruta de bani, mai are si ceva "sarcini"?

Este liber de sarcini, scrie si in documente.

Credeti ca se poate face ceva?
Multumesc de raspuns!
Apartament luat prin licitație la care vecinii nu vor sa imi dea cartela de la interfon si de la lift deoarece fostul proprietar nu a platit nimic la modernizări/reparatii. Menționez că nu este asociație de locatari.

N-am o problema să plătesc absolut tot de cand sunt eu proprietar dar nu prea mi se pare normal să dau din urmă. Si poate plăteam dar e vorba de o suma destul de mare.
Buna,

Putin istoric
Anul trecut m-am mutat si am decis sa imi trag linie de la cei de la UPC (era cablul vechi si m-am trezit cu ei ca au venit sa il taie). Stiind ca peste un an plec ii specific reprezentatului UPC ca urmeaza sa plec si sa renunt la servicii peste un an se poate sa fac asta fara sa platesc alte taxe? "Da nu este nicio problema" Semnez fara sa mai citesc toate foile.

Acum o saptamana:
Primesc apel de la un reprezentant UPC ca sa afle de ce am renuntat la servicii. II zic ca a fost totul perfect doar ca urmeaza sa plec in alta tara. Spre surprinderea mea imi spune ca trebuie sa platesc taxa respectiva de 200 lei , ii explic cum a fost povestea anul trecut, imi da dreptate dar imi mai spune ca era obligatia mea sa citesc contractul. La final imi spune ca daca trimit email cu un contract de munca din cealalta tara se anuleaza acea taxa. Mai intreaba daca sa inainteze cererea de reziliere si daca mi-a dat toate informatiile. Si zic da.

Urmeaza maine/poimaine sa ma duc la ei sa discut cu alt reprezentat ca cu acela nu am reusit sa ma inteleg, acum evident nu mi se pare normal sa platesc banii aia si nici nu am sa o fac pentru ca simt ca am fost mintit cand am pus intrebarea aceea anul trecut. Pot sa mai fac ceva cu problema aceasta? Sau sa-mi spuna ca in inregistrarea apelului telefonic am zis ca da (nimeni nu mi-a spus ca apelul este inregistrat).

Pot rezolva ceva prin ANPC?

Multumesc
Cornel Vasile a scris:

Acte necesare pentru inregistrarea unei persoane care indeplineste conditiile pentru acordarea indemnizatiei de somaj:
[ link extern ]

Am primit notificare privind incetarea c.i.m. “...In care este prevazuta perioada de proba intre data de 20.07.2017-17.10.2017...incepand cu data de 30.09.2017 inceteaza c.i.m......conform art.31 alin(3).” Urmeaza sa merg sa vad ce pot rezolva cu somaju si va tin la curent, sper sa fie cum spuneti dumneavoastră .
Asta suna destul de bine. Daca primesc notificarea respectiva pur si simplu pregatesc actele necesare (gasesc pe net de ce am nevoie) si merg in termen de 10 zile la anofm?
- incetarea c.i.m. pe durata sau la sfarsitul perioadei de proba.


Cel mai probabil acesta este punctul in care ma incadrez deoarece perioada de proba este de 90 de zile.

Intre timp am gasit si asta:
"Art.31
(3) Pe durata sau la sfarsitul perioadei de proba, contractul individual de munca poate inceta exclusiv printr-o notificare scrisa, fara preaviz, la initiativa oricareia dintre parti, fara a fi necesara motivarea acesteia. "

Cel mai probabil asta o sa si faca dupa care inchide agentia.

Va multumesc din nou pentru ajutor si raspunsurile folositoare!