avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Activitate Dana.t

Activitate Dana.t

Buna seara, va rog sa ma lămuriți într-o problemă. Am achiziționat un tv și de ceva timp are probleme. În prima fază am sunat la producător m-au îndrumat spre service-ul lor autorizat pentru a constata problemă. Zis și făcut. Domnii de acolo constata ca are probleme cu placa o înlocuiesc și ma suna sa imi ridic televizorul. După nici o luna de funcționare apare aceeași problemă o iau iar de la cap...constata de data aceasta ca display ul trebuie inlocuit. După doar 2 ore de funcționare pe ecranul televizorului apare o dungă neagră. Pot sa le cer înlocuirea produsul având în vedere 2 intervenții in garantie majore și în plus centrul lor de service se află la 50 de km distanta de mine. Nu pot sa ma plimb toata ziua pe drum cu televizorul sub mână ca ei nu stiu, nu pot sau nu vor sa il repare. Multumesc o seara buna!
Răspuns la discuția Înființare firmă
Vă mulțumesc mult pentru ajutor!
Răspuns la discuția Înființare firmă
Cu contabilitatea cum se procedează? Am nevoie de un contabil autorizat? Mulțumesc de răspuns
Bună seara,apelez din nou la dumneavoastră pentru a mă indruma. Doresc să înființez o firmă de transport marfă intern și internațional și aș dori să mă sfătuiți și pe mine, să îmi spuneți ce e mai bine PFA sau II, care sunt pași. Vă mulțumesc anticipat! O seara bună!
Răspuns la discuția Luminator casa scării bloc
Nu se poate intra de pe scara , face parte din suprafața apartamentului, da toate de pe aceeași verticala au geam simplu transparent. E vorba despre proprietari nu chiriași. Nu se poate sta cu geamul transparent că de pe casa scării se vede tot în acel "balcon".
Mătușa mea deține un apartament care are o logie iar peretele acesteia da in casa scării. Așa zisul perete este confecționat din sticlă, vecinii spunând că este considerat luminator al scării. Problema este că ea nu a locuit acolo , scara este locuită de puțini dintre proprietari și cei ce au fost acolo sunt mereu cei ce vor să aibe ultimul cuvânt intrând în conflict cu restul. Ea dorește să închidă geamul acela pentru a se putea folosi de acel balcon. Este legal sau nu? Și dacă nu cum trebuie să procedeze? Va mulțumesc!
Ce acte trebuie pentru a deschide procesul și ce trebuie plătit? Trebuie angajat un avocat?
Bună dimineața, va rog să mă îndrumați. Am născut pe 24.08. in concediul prenatal am intrat pe data de 17.07 iar pe data de 04.10 se împlinesc cele 42 de zile ce sunt obligatorii din concediul postnatal. Trebuie să merg sa depun la angajator concediul pe cele 4 zile din luna octombrie și implicit să îmi elibereze adeverință cu venituri până pe data de 4 că sa pot sa merg cu dosarul de indemnizație? Sa existe o continuitate? Sau cum trebuie procedat? Vă întreb pentru că nu prea are cine sa îmi ofere un răspuns concret. Va mulțumesc o zi bună!
Mulțumesc mult
Bună ziua, va rog dacă puteți să mă lămuriți și în același timp să mă îndrumați in următoarea situație: am vândut un autoturism în luna iulie iar acum îmi vine in posta o amendă pentru rovinieta. Ce pot face in cazul acesta mașina nemaifiind in proprietatea mea dar totuși amendă e pe numele meu? De câte ori poate fi amendat pentru rovinieta? Mulțumesc