avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Activitate Mihaelaa000

Activitate Mihaelaa000

Va Multumesc mult!!
Buna ziua! Am citit articolul privind indemnizatia de crestere a copilului in cazul mamelor care au lucrat in strainatate.
Ce se intampla in cazul in care mama a lucrat cu contract permanent in Anglia, si se intoarce definitiv in Romania inainte sa nasca cu 6 luni, iar in aceste 6 luni ar continua sa lucreze cu contract in Romania? Avand in vedere ieșirea din UE a Angliei, mai poate beneficia de concediu de crestere?
Buna ziua! M am casatorit saptamana trecuta, mi am schimbat buletinul dar nu am timp sa schimb si pasaportul. Noi trebuie sa ne intoarcem in UK marti. Check in ul la Biletul de avion l am facut cu pasaportul. Este vreo problema daca calatoresc cu pasaportul vechi? Practic pe buletin am numele dinaintea casatoriei. Dar la vama prezint pasaportul?
Buna ziua! Am urmatoarea situație:
Lucrez in UK de 1 an cu acte in regula, si as dori sa raman însărcinată dupa care as dori sa nasc si sa ma intorc in Romania. Am inteles ca daca in ultimele 12 luni dinaintea nașterii copilului am cel putin o luna lucrata in Ro, as putea beneficia de ccc. Întrebarea mea este: pmai pot beneficia in cazul in care Uk iese din UE?? Multumesc
Buna ziua! Eu si iubitul meu ne am hotarat sa cumparam un teren pentru a ne face o casa. Noi nu suntem inca casatoriti. Intrebarea mea este daca se poate ca pe titlul de proprietate sa fim trecuti amanoi? Multumesc