avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Activitate mariaiord

Activitate mariaiord

Mulțumesc frumos! Domnul expert parte a participat la expertiza de la fata locului. A fost și plătit. Îmi spune ca v-a depune obiecțiuni după ce primim raportul de expertiza de la instanta! Cu siguranță am fost păcălita. Mulțumesc din suflet!
Bună ziua. Am ieșire din indiviziune și am luat și un expert parte, ptr a fi sigura de raportul de expertiza făcut de expertul numit de instanta. Expertul numit a depus Raportul de expertiza la instanta dar nu a fost semnat și de expertul parte. Am luat legătura cu domnul expert și îmi spune ca v-a depune după ce îl primim pe cel oficial. Va rog domnilor experți să-mi spuneți, nu este deja târziu după ce da instanta termenul ptr studiul raportului sa depună și experțul meu parte raportul de expertiza făcu de dumnealui? Din câte știu eu trebuia sa lucreze împreună sau sa facă opinie separata pana la data procesului, nu după ce se da termen ptr studiul raportului. Va mulțumesc frumos!
Discuție ENEL
Bună seara. Doresc să ştiu dacă am contoarul electric în casă şi doresc sî fie poziţionat pe stilpul străzii cum să procedez şi dacă mă costă ceva. Mulţumesc frumos!
Bună ziua. Suntem trei fraţi şi moştenim casa părintească a părinţilor, Unul din fraţi a făcut investiţii la casă părintească, spunând că la ieşire din indiviziune vom plăti toţi trei. Vă întreb de ce să plătim cu toţii, când fratele nostru a făcut schimbări la casă părintească pentru a avea condiţii de lux chiriaşul pe care la pus în locaţia respectivă. Cind l-am întrebat cum a făcut contractul cu penitenciarul din oraş? (în casă locuieşte un angajat al penitenciarului) răspunsul lui a fost: că a făcut contract de închiriere pe procentul pe care îl deţine el. Cum este posibil, dacă noi nu am cerut ieşire din indiviziune pînâ în prezent, ca el să poată închiria? Mulţumesc frumos!
Discuție moştenire
Bună dimineaţa. Suntem trei fraţi şi moştenim casa părintească. Unul din ei a închiriat casa părintească spunând că a făcut contract de închiriere pe procentul lui de moştenire. Vă întreb respectos, cum este posibil aşa ceva dacă noi nu am făcut ieşire din indiviziune? A schimbat ferestrele din lemn şi a pus termopane la o parte din casă. Acest lucru l-a făcut pentru confortul chiriaşului, nu era o necesitate şi acum vrea bani de la noi. Sunt decis să fac ieşire din indiviziune, voi plăti şi eu la investiţia pe care a făcut-o el ? Mulţumesc frumos!
Răspuns la discuția mostenire
Multumesc foarte frumos!
Discuție mostenire
Bună ziua! Vă rog frumos să-mi spuneţi dacă pot să vind procentul meu din moştenire unei persoane din afara familiei mele. Menţionez că am dezbătut moştenirea şi numele meu este trecut în certificatul de moştenire. Mulţimesc frumos!
Discuție moştenire
Bună ziua! Suntem trei moştenitori la casă părintească, noi două surori moştenim douăzeci şi cinci la sută iar fratele nostru şaptezeci şi cinci la sută. După moartea părinţilor el a ocupat abuziv casa şi s-a apucat de construit, noi nu putem intra în curte din cauza ameninţărilor lui, face presiuni asupra noastră ca să îi vindem şi partea noastră şi să rămână singur pe proprietate. Noi nu vrem să-i vindem, vrem să mergem şi noi la curte pentru un grătar, aer curat. Vă rog să ne spuneţi cum putem intra pe proprietatea noastră? Ieşire din indiviziune durează şi doi, trei ani. Mulţumim frumos!
Discuție Vanzare imobile
Bună ziua. Am o proprietate cu două case lipite între ele, Una este construită în anul 1956 din chirpici şi una din BCA construită în anul 1992, le pot vinde cu prima casă? Muţumesc frumos!
Răspuns la discuția MOŞTENIRE
Mulţumesc frumos pentru răspuns!