avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare imobile
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare imobile

Bună ziua. Am o proprietate cu două case lipite între ele, Una este construită în anul 1956 din chirpici şi una din BCA construită în anul 1992, le pot vinde cu prima casă? Muţumesc frumos!
Ultima modificare: Marți, 12 Martie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 10:53, 12 Martie 2019
Buna ziua!
Va referiti la programul Prima casa*? Daca da...numai banca va poate spune asta, daca accepta sau nu sa ofere acest tip de credit cumparatorilor, si asta in functie de politica dumnealor, de actele dvs. de proprietate, venitul dumnealor, etc.
Sa mearga eventuali cumparatori la banca sa intrebe...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima casa4 - imobilul e al parintilor insidetrader73 insidetrader73 Buna Ziua, Doresc sa-mi achizitionez un imobil prin intermediul programului PC 4. Imobilul este al parintilor (am inteles ca se pot achizitiona imobile de ... (vezi toată discuția)
Ce tip de garantii se accepta prin programul prima casa asimariana asimariana Va rog sa-mi spuneti daca se accepta ca si garantie o casa cu teren aferent care este finalizata(din caramida sau BCA, exclus chirpici etc). Iar daca se ... (vezi toată discuția)
Intrare in legalitate vinegi vinegi Buna seara! Am urmatoarea problema si tare mi-as dori sa ma indrume cineva ce pot face. In anul 2001 am cumparat un teren pentru a-mi construi o casa. Am ... (vezi toată discuția)