avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... ce tip de garantii se accepta prin programul prima ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

ce tip de garantii se accepta prin programul prima casa

Va rog sa-mi spuneti daca se accepta ca si garantie o casa cu teren aferent care este finalizata(din caramida sau BCA, exclus chirpici etc). Iar daca se accepta, mai poate fi luat un credit de nevoi personale cu ipoteca cu aceeasi garantie.
Va rog sa-mi spuneti din punct de vedere juridic, daca permite OUG privind creditele prin programul prima casa.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:45, 13 Decembrie 2010
intrebati la bancile prin care se deruleaza acest program.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Programul prima casa alinacraciun alinacraciun buna am si eu o problema : programul \"prima casa\" se aplica pentru refinantarea unui credit pentru locuinta deja luat de la banca? locuinta este construita ... (vezi toată discuția)
Prima casa - constructie locuinta (avem in proprietate un teren ipotecat) cristina_nita_ro cristina_nita_ro noi suntem in situatia urmatoare: avem un teren in proprietate (eu si sotul) pe care este pusa ipoteca rang I la o canca pentru un credit de nevoi personale cu ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa la rosu catalucan catalucan Buna ziua, am construit o casa la rosu si acum nu mai am bani pentru a o termina. As vrea sa stiu daca se poate intabula casa la rosu pentru a o pune gaj la ... (vezi toată discuția)