avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Activitate CristiA.

Activitate CristiA.

Buna ziua,
In cazul unei cheltuieli externe (euro) in scopul desfasurarii activitatii, in cazul unei PFA, in registrul incasari si plati, se foloseste cursul valutar la data emiteri bonului fiscal, facturii, sau cursul valutar la data preluarii banilor din cont?
Singurul lucru care il stiu este ca in Italia cine a trimis recomandata poate face plangere si este despagubit cu o suma de bani.
Buna ziua, mare atentie la afirmatiile pe care le faceti intr un loc public. Dar sa revin la problema dumneavoastra. Ati urmarit pachetul pe un sit din China? Daca da va recomand sa renuntati si sa folositi situl oferit de Posta Romana pe site. Pare sa fie un site in Rusia (ro.trackitonline.ru) . Eu asa am facut si am descoperit ca pachetul nu era la Posta Romana ci la o alta companie de curierat si ca primise un alt nr de traking in Europa. Cred ca se face asta pentru a nu fi platite taxe, nu am idee. Plus ca cei din China pusesera gresit adresa (incomplet). Succes.
(1) Este obligatorie păstrarea unei distanţe de cel puţin 2 metri între fondul, îngrădit sau neîngrădit, aparţinând proprietarului vecin şi fereastra pentru vedere, balconul ori alte asemenea lucrări ce ar fi orientate către acest fond. Eu zic sa consultati un avocat.
Buna ziua, o PFA are obligatia de a emite in fiecare an o decizie de numerotare a facturilor sau este valabil numai ptr SRL?
Buna ziua, Ce se poate face daca un filmat cu fiul meu minor si o fotografie au fost folosite pentru promovarea unei societati comerciale pe un site de socializare cunoscut fara acordul nostru.
In cazul in care un parinte are nevoie de ingrijire medicala si supraveghere permananta iar acest lucru este oferit numai de ununl dintre copii, ceilalti frati pot fi obligati la despagubiri? Care este prevederea legala? In cazul in care neglijenta lor poate duce la ranirea si chiar la moartea parintelui, pot raspunde penal?
Buna ziua, este posibila rectificarea declaratiei 300? dar a declaratiei 390 VIES? Se risca plata unor penalitati?
Buna ziua, in cazul in care data de 25 a lunii cade sambata, declaratia 300 si 390 VIES, pot fi depuse electronic, fara a risca penalitati, pe data de 27 care cade in prima zi lucratoare, luni?
Va multumesc
Sa inteleg ca daca eu profesor iau telefonul unui elev si il rasfoiesc pentru a vedea daca are continut care contravine anumitor reguli savarsesc o fapta penala conf art 302 al 1?