avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Activitate Nes2j

Activitate Nes2j

Buna ziua ! Va rog frumos, cum trebuie sa procedez,daca vreau sa platesc asigurare de sanatate pe un an,pentru fiul meu care a terminat studiile anul trecut si inca nu munceste?Se poate face si online?Care este procedura,pas cu pas,va rog ?Cea mai simpla posibila ! Si cat trebuie sa platesc? Va multumesc anticipat !
Locuiesc intr-un cartier unde sunt multi rromi,si sunt deseori acostat si mi se cere sa-i dau tot ce posed asupra mea(bani,telefon).Ce risc daca data viitoare ,reactionez folosind un spray cu piper sau un pistol cu electrosocuri,in functie de situatie ?
raluk0207, Va multumesc din suflet pentru raspuns !
Av.Gabriel Klein Kiritescu,va multumesc mult pentru raspuns ! Inteleg ca renuntarea se poate face in termen de un an de la decesul cuiva.Daca mama a decedat in 2006,inseamna ca nu mai pot face renuntare la mostenirea din partea ei?
Buna seara. Locuiesc in Franta si vreau sa renunt la succesiunea dupa ambii parinti,in favoarea sorei mele care locuieste in Romania.Nu pot sa ajung in tara pentru asta,si m-ar interesa unde pot obtine aceasta declaratie in Franta si ce acte imi sunt necesare....Mentionez ca nu am cetatenie franceza.Multumesc anticipat pentru raspuns !
Multumesc pentru sugestie Adam Grecu.
Am inceput sa notific prin posta,cu confirmare de primire,ca sa am probe oficiale.
Cred ca pana nu ii voi chema in justitie,nu se va rezolva nimic.
Problemele mele cu administratia dureaza de doi ani si sunt din ce in ce mai grave.
In luna August cand am fost in tara,am avut discutii cu administratorul pentru ca aveam aproape 800 Lei restanta la intretinere deoarece nu fusese dupa extractul de cont de mai multe luni.
Acum desi sustine ca intre timp a cerut extractul de cont la banca,figurez cu 600 Lei restanta.
Explicatia dansului fiind aceea ca nu a gasit in cont decat 200 Lei,si mi-a cerut sa ma descurc,sa-mi rezolv situatia,pentru ca nu este problema administratiei.
CEC Bank mi-a confirmat printr-un e-mail ca au verificat si ca toate transferurile au fost creditate in contul beneficiarului in ziua primirii acestora din contul meu.
Am trimis la administratie acest document de la CEC Bank prin care se specifica clar ca toti banii trimisi de mine sunt in cont,si astept sa vad ce surpriza voi mai avea in luna urmatoare cand se va afisa din nou intretinerea.
Dupa care,ii dau in judecata,pentru ca m-am saturat sa ma rog de administratie sa-si faca datoria.
@Adam Grecu,
L-am informat telefonic pe presedintele asociatiei de locatari,iar raspunsul dansului a fost ca are dreptate administratorul si ca sa ma gandesc la o alta modalitate de plata in afara platii online,deoarece ,,aici suntem in Romania,nu in Franta".
@vali m si Dr. Virgil Dan Amza,

Va multumesc din suflet pentru raspunsuri si voi actiona in consecinta .
O zi buna tuturor !
@vali m si @ynocentta,
Va multumesc pentru raspunsuri .
In final,administratia are obligatia de a cere extras de cont la banca in fiecare luna?
Atata timp cat exista un cont deschis prevazut pentru plata intretinerii online si un Iban afisat la avizier,

@vali m
Am incercat si varianta aceasta,dar administratorul de imobil pretinde ca nu-i foloseste la nimic extrasul meu,pentru ca contabilul are nevoie de extrasul de cont pe care l obtine dansul de la CEC Bank,si nu cel pe care-l dau eu.

@ynocentta
Administratorul de imobil,refuza sa ia in considerare extrasul meu de cont.
Dansul pretinde ca contabilul nu accespta decat extrasul de la CEC Bank,prin care se dovedeste ca banii au ajuns in cont,si nu extrasul meu prin care dovedesc ca am platit.

-conexare mesaje consecutive-