Bunica mea imi vorbeste de o padure a parintilor ei stiind si locatia exacta. Am inteles de la o alta ruda ca ar exista si niste acte cu referire la padure, la un frate al bunicii care nu vrea sa le arate. De unde sa incept cautarea, la ce institutie sa ne adresăm? Sa merg la cadastru? Exista oare date despre ei ? Bunica a cedat doar partea din casa parinteasca unei alte surori. Multumesc
Am facut un contract de donatie cu întreținere si uzufruct cu tatal meu. Am dus contractul la primarie sa declar situatia.Acum a ajuns si noul cf unde eu sunt trecuta la proprietar si el la sarcini.Daca vreau sa ii fac cuiva buletin pe adresa din contract am nevoie de acordul lui? Sa vina cu noi la primarie? Sau cand o sa imi expire mie..trebuie sa semneze el ceva? Dar cand ii expira lui? Multumesc
Este legal urmatorul angajamet ? Nici formularea lui nu mi se pare profi...acesta a fost semnat de o femeie 78 ani si nu i sa dat niciun exemplar..nr de inregistrare..nimic. Multumesc
"Subsemnatul domiciliu..str..nr..cnp..in calitate de asociat in Societatea agricola Romgera, prin prezenta ma oblig sa nu imi retrag terenurile agricole din asociatie pe o per de 6 ani, intrucat societatea a facut numeroase investitii (tractoare utilaje) si retragerea terenurilor mele ar putea perturba activitatea societatii datorită investițiilor facute pe termen lung in vederea achizițiilor de masinarii agricole precum și a reparațiilor magaziilor de cereale etc.
In situatia in care îmi voi retrage terenul mai repede ma oblig la plata fe daune interese care va reprezenta echivalentul productiei nerealizate pe fiecare an ramas din acord pe care eu impreuna cu asociatia o evaluam conventional in scopul aplicarii acestei clauze astfel: grau 5500kg/ha triticale 5000kg/ha porumb 9000kg/ha"
Am primit indemnizatie crestere copil 2 ani pe baza de venituri din agricultura..de unde scot o adeverinta pt acei 2 ani ca sunt vechime in munca?...itm-ul si cei de la agentia de inspectie sociala spun ca ei nu pot sa imi dea nicio adev. De unde arat eu ca am si acei 2 ani la vechime? Mulumesc