avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Activitate dumitrescu iolanda

Activitate dumitrescu iolanda

Răspuns la discuția Titlu de mostenire
Imi puteti explica mai exact ? Suntem sau nu obligati sa acordam dreptul de trecere practic unor straini ce vor cumpara de la ea din moment ce tatal meu este decedat
Am si eu o intrebare daca ma poate lamuri cineva ,tatal meu in actele de la casa precizez mostenire de la bunici ia cedat acces de trecere surori lui ea avand casa in spatele curti .in acte este specificat ca A.N ii cedeaza acces de trecere lui TM .intrebarea mea este el acum fiind decedat iar matusa mea vrea sa vanda terenul ei noi suntem obligati sa cedam dreptul de trecere persoanei care cumpara de la ea?
Buna ziua am si eu o intrebare tatal meu a facut un imprumut imobiliar in urma cu ceva ani iar acum nea venit executare silita el intre timp a decedat .intrebarea mea este daca se poate executa si alt imobil pe care el la primit mostenire de la bunici mei .
Buna ziua am si eu o intrebare am nascut un copil de curand si as vrea sa stiu cum pot proceda ca in certificatul de nastere sa apara numele tatalui si nu numele sotului mentionez ca eu sunt in proces de divort cu sotul meu.va multumesc
Buna ziua ,Ma poate lamuri si pe mine cineva cum se calculeaza concediul medical? Am 5 luni pe cm la firma la care lucrez si am avut concediu medical de pe 15 decembrie -10 ianoarie salariul fiind de 1450 pe cm iar de pe 12 ianoarie pana pe 21 si sefa mea mia comunicat ca concediul medical nu se plateste pe ianoarie. Va multumesc.
Buna seara.Sunt casatorita dar de un an neam separat dar nu am divortat insa acum sunt insarcinata cu actualul meu iubit dar nu pot lua legatura cu fostul pentru a divorta ,mar interesa sa stiu daca nu voi reusi sa divortez pana nasc ce nume va purta copilul meu daca tatal lui il va recunoaste. Va purta numele lui sau numele fostului sot ?
Buna seara ,am si eu o intrebare cat dureaza un divort la tribunal ,este vorba despre un divort simplu fara copii sau partaj doar ca nu pot lua legatura cu sotul meu.El parasind domiciliul in urma cu un an iar de atunci nu stiu nimic despre el.ce pot face in aceasta situatie pentru a divorta?