avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Activitate RoxanaT8

Activitate RoxanaT8

Va multumesc mult pentru raspuns!
Buna ziua. Am divortat in urma cu 9 ani, prin notariat. Am doi copii, 15 ani (elev) si 19 ani (student). Doresc sa stiu daca am nevoie de avocat, pentru a obtine pensia alimentara corespunzatoare si plata retroactiva (inteleg ca se poate doar pentru 3 ani). Mentionez ca fostul sot este pensionar de aproximativ 2 ani. Multumesc anticipat!
Discuție Furt identitate
Revin cu noutati referitoare la intrebarea anterioara adresata dvs.
Am aflat intre-timp ca, cumparatorul autovehiculului a incheiat o Poliță RCA ( detin confirmarea in scris a firmei de asigurari ca au reziliat contractul -Polița RCA-cu acesta, fara a mai avea posibilitatea intocmirii altei Polițe RCA pt autovehiculul in cauza) folosindu-se de copia mea de C.I., FARA ACORDUL MEU- FARA O IMPUTERNICIRE DIN PARTEA MEA NICI MACAR VERBALA..... acest fapt, cred ca se incadreaza la FURT DE IDENTITATE.....FALS IN ACTE....
Ce demersuri trebuie sa fac pt ca acest individ sa fie sanctionat conform faptelor sale?
Mentionez ca am trimis Petiții online la D.P.R.C.I.V. si catre Inspectoratul Judetean de Politie din judetul de domiciliu al acestuia!
Multumesc anticipat!
Discuție Amenzi auto
Buna seara. Cum pot radia o masina pe care am vandut-o in data de 13.06.2018 pentru ca primesc amenzi din afara Romaniei pentru depasire de viteza de catre cumparator, pana acum am primit din Ungaria si Germania. Acestea sunt contraventii din luna decembrie 2018. Am acte doveditoare (contract vanzare-cumparare, fiscalul si copia de pe talon pe care am copletat rubrica "Instrainat catre....." cu data si semnatura, plus copia de C.I. a cumparatorului).
Va rog respectuos, daca puteti sa ma ajutati pentru solutionarea acestei situatii. Mentionez ca am fost in audienta la Juristul din cadrul D.P.R.C.I.V., dar fara o rezolvare. Figurez in continuare cu aceasta masina inmatriculata pe numele meu.
Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Pensie alimentara pt 2 copii
Nu doresc mai mult decat ce este normal si legal.
Va multumesc frumos pt ajutor, cu mult respect!
Răspuns la discuția Pensie alimentara pt 2 copii
Revin cu inca o intrebare, daca puteti sa-mi raspundeti!? Fostul sot are datorii catre banci (nu este chiar un bun platnic, deseori intervin firmele recuperatoare). Valoarea pensiei alimentare poate sa scada din aceasta cauza?
Multumesc!
Răspuns la discuția Pensie alimentara pt 2 copii
Multumesc frumos!
Buna ziua,
Am divortat in urma cu 3 ani la Notariat de comun acord, si la momentul respectiv am reusit sa obtin de la fostul sot 500 lei, pt cresterea celor doi copii.
Ce demersuri ar trebui sa fac pt a obtine de la fostul sot o pensie adecvata?
Multumesc anticipat!