avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Activitate Anemary10

Activitate Anemary10

Discuție Întrebare
S a făcut un control ,seful ma dat afara de la serviciu cu desfacerea contractului de munca pe motivul ca eu i am făcut sesizare.Azi m achemat înapoi la serviciu ,dar spune ca nu îmi poate face contract de munca deoarece pt ca trebuie sa dau eu o declarație ca retrag sesizarea. El când mi a desfăcut contractul pe acest motiv si ca eu sa îmi iau aceasta vina pt ani face contract.
Discuție Întrebare
Buna seara,daca eu îmi dau demisia mâine din salon ,ar fi normal sa îmi primesc si bani?
Răspuns la discuția Întrebare.
Mulțumesc pt răspunsuri.
Discuție Întrebare.
Persoana căreia i s a făcut sesizare si este chemata mâine la Itm Constata, pt ca au găsit o fara actele necesare, nu este interesata sa își rezolve problemele ci sa afle ia mâine cine i a făcut reclamația, crezând ca mâine la sediu cei de la ITM ii vor spun cine a făcut asta ,pt ca va pune ia aceasta întrebare.
Eu am primit răspuns la toate cele 3 intrebari , la interval de cateva ore, depinde de fiecare unde si cum s au adresat.Eu va mulțumesc.
Discuție Intrebare
Buna dimineața, revin cu o întrebare
f importanta.Sa făcut sesizare s au prezentat nu sa divulgat numele, doar ca seful acuza si jigneste,ameninta pe unul din angajați ca ar fi răspunzător de aceasta sesizatei.Ce ar trebui făcut în acest caz?
Discuție Sesizare
Așa se va întâmpla si cu persoana ce a făcut o reclamație la itm i se va spune numele ,desi ia lucrează in continuare in acea unitate pt ca a fost chemata după ce s a făcut reclamație.
Discuție Intrebare
Buna ziua eri s a făcut control de la sanepid si bineînțeles ca au divulgat angajatorului numele reclamantului.Deaceea suportam si nu deschidem gura ,deoarece nu se respecta indentitatea reclamantului.Este corect așa ceva.
Răspuns la discuția Reclamație
Va mulțumesc frumos.
Discuție Reclamație
Seful m a dat afara de la serviciu fara desfacerea contractului de munca.Eu i am făcut reclamație la ITM si am cerut actele si inclusiv bani pe concediu.Dar după 2 zile m a chemat înapoi la serviciu.Acum ma tem ca la un eventual control Itm ,mi se va divulga numele si va arata acea declarație ca am cerut actele si bani pe concediu.Repet eu nu mi am dat demisia si credeam ca seful mi a desfăcut contractul de munca si deaceea am cerut actele si bani pe concediu.