avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi

Mâine, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Întrebare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Întrebare

S a făcut un control ,seful ma dat afara de la serviciu cu desfacerea contractului de munca pe motivul ca eu i am făcut sesizare.Azi m achemat înapoi la serviciu ,dar spune ca nu îmi poate face contract de munca deoarece pt ca trebuie sa dau eu o declarație ca retrag sesizarea. El când mi a desfăcut contractul pe acest motiv si ca eu sa îmi iau aceasta vina pt ani face contract.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:31, 2 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca faceti asa ceva, isi va da seama singur ca dvs ati fi facut sesizarea.

Contestati decizia de incetare la instant de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa plec de la angajatorul asta dar vreau si somaj buz_oianu buz_oianu Lucrez la stat...adica nu stau, la Statul Roman :D,si am o problema, seful cel mare il tine in spate pe seful cel mic si seful asta mic ne face viata amara si ... (vezi toată discuția)
Data afara in afara programului de lucru mnlch.catalin mnlch.catalin Buna ziua, Va scriu in numele sotiei mele care tocmai a fost data afara de la servici pe motiv ca duminica (acum 1 saptamana) nu a avut cum sa ajunga la ... (vezi toată discuția)
Abuzuri angajatori ile@n@ ile@n@ Buna ziua Sunt angajata unei firme .(inca).Intr-o discutie in afara orelor de servici , angajatorul s-a enervat ca in timpul discutiei aprinse am rascpuns ... (vezi toată discuția)