avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi

Mâine, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sesizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sesizare

Așa se va întâmpla si cu persoana ce a făcut o reclamație la itm i se va spune numele ,desi ia lucrează in continuare in acea unitate pt ca a fost chemata după ce s a făcut reclamație.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:29, 25 Octombrie 2017
Daca inspectorii ITM au dezvaluit numele persoanei care a facut sesizare, atunci acea persoana trebuie sa se adreseze Inspectiei Muncii, Ministerului Muncii - foruri ierarhic superioare ITM-ului si/sau ANFP - Agentia Nationala a Functionarilor Publici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Itm spagari ? Freskheman Freskheman De ce itm avertizează si spune pe cel care a făcut sesizarea ? (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac Kollo katalin Kollo katalin Ce pot sa fac am depus o sesizare la itm ca avem contract la 6 ore si noi suntem obligati sa lucram 8 sau 16 ore itm sa dusz an control si ia spus ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare acte angajator si itm utilizator86 utilizator86 Buna seara! Am trimis angajatorului prin posta cerere de eliberare acte, acte ce sunt obligatorii sa le elibereze la incetarea contractului de munca. I-am ... (vezi toată discuția)